HAPPY NEW YEAR!

FacebookTwitterGoogle+Share
Det har vært en flott og minnerik jul. Mange gode opplevelser, samvær med familie og venner. Vi har hatt en hvit jul med snø og nydelig solvær! Mye familiebesøk, treffe venner du ikke har sett på mange år, julegrøt, julelunsj, aktiviteter med barna og mange hyggelige middager. HERLIG!
Nå er 2012 snart historie og vi går inn i et nytt år! Gleder meg til en ny start, nytt år, nye muligheter, nye opplevelser, nye mennesker og ta godt vare på alle du er glad i. Jeg har noen nye mål og en del ting jeg ønsker å forbedre meg på for det kommende år. Før det nye året starter har jeg som et ønske å sette opp noen punkter i en kalender som alle i familien kan se på sammen. Det skaper struktur, balanse, ro og gode rutiner. Man har oversikt over hva man skal utføre og ikke glemme. Blir spennende å se hvordan dette blir og hva man greier å overholde.
Romjulen har vært utrolig avslappende og fin. Tiden har virkelig godt alt for fort he he. Neste uke er det bånn gass på på jobb og privat. Jobb, skole, barnehage, familie, trening og hobbyer.
Julen 2012

[cincopa A4IAjA79s_af]

I går var vi på hyggelig besøk hos familen Wulff-Veiby. Nydelig mat og stemning! Vi koste oss masse og barna hadde det utrolig artig :-). Alt fra rive ned pepperkakehus og tenne opp lykter som flyr med vinden. Fantastisk. Fikk litt india vibes stemning av dette. Kjempeflott var det! Nå vet jeg hva jeg skal kjøpe til barna til nyttår. Koselig å tenne opp lykter. Tenne opp lykt for en du savner, er glad i eller rett og slett bare glede og nye ønsker! I love it!
Jeg fikk ikke mange gaver, men de jeg fikk var virkelig flotte og rørende. Hjemmelagde gaver, personlige hilsener og gaver laget og gitt med kjærlighet. Dette gjør meg utrolig glad og jeg føler meg elsket!
“kjære Arti,——– takk for at du er den du er, du må aldri forandre deg! —-“
 Tusen takk mine herligste, dere vet hvem dere er!
Nå er verdensbeste ostekake og indisk mat laget for kveldens fest. Familie og venner samles og vi blir ca. 30 stk. Gleder meg masse til å feire det nye året med de jeg er glad i!
Laterne for kveldens feiring

Last Monday 2012 Good Feeling Vibes:  Ijah feat. D’Empress – Nitelife (Grant Nelson Remix)  LOVE!

Snart er vi inn i 2013! Ha et RIKTIG GODT, GRLITTRENDE, SPRUDLENDE OG FANTASKISK NYTT ÅR!!! TA VARE PÅ HVERANDRE! LOVE ARTI

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “HAPPY NEW YEAR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *