First friday in 2013.

FacebookTwitterGoogle+Share
Godt Nytt År!
Føler at 2013 blir et godt år! Startet året med nye og gode rutiner. Når alle er enige blir ting så mye lettere! Det har gått veldig bra denne uken. Vi tar uke for uke. Det er så utrolig deilig å ha en ukesplan å følge. Høres nesten litt kjedelig ut, men det er viktig med struktur og orden når man har en aktiv familie.
Jeg er glad i å lage mat, men blir enda mer fornøyd om alle kan bidra med å sette opp en ukesplan for hva vi skal lage. I morgen skal vi sette oss ned alle sammen og sette opp denne planen for uke 2.  Innkjøp av mat gjøres selvfølgelig på utenlandske matvarebutikker. De er best på grønnsaker og mye annet he he. Vi må ikke glemme at det også er mye billigere enn Meny og div andre dagligvare kjeder.
Det var fresh start på mølla i dag! Herlig! Utrolig deilig og oppkvikkende! I går hadde jeg en kjempefin ryggøkt. Bra utført og fin kontakt med ryggen. Var ganske så fornøyd! De som virkelig ønsker å jobbe mye med ryggens midterste muskel -> trapezius bør definitivt kjøre tunge strake markløft!!! Flott øvelse for hele kroppen generelt! Jeg kjenner det nok best i rygg/hamstring. Lenge siden jeg har trent så sent på kvelden, men det gikk jo så bra. Hyggelig å se gamle kjente som jeg ikke har sett på lenge! LOVE IT! Ryggen har virkelig fått gjennomgå he he. Super støl overalt ..deilig!
Var på røtter for noen uker siden og kjøpte Bodybuilder. Måtte jo prøve dette ut.  Takk for tipset Shabana. Utrolig godt var det nam nam. Har 2 stk i kjøleskapet. Herlig mellommåltid eller om du har lyst på noe søtt, godt og naturlig!

Det blir en rask skulder/leg workout snart. Feeling strong!
Deretter er det på tide å roe seg ned med deilig mat, familietid og bare relaxe. Jeg har forresten fått låne denne meditasjons cd’n fra Edna. Tusen takk kjære!

 Jeg gleder meg  til å prøve den ut. Nydusjet, deilig røkelse og bare meg.  Skal prøve det ut på søndag eller før. Viktigste at jeg har roen rundt meg og ingen forstyrrelser.
Friday Good Feeling Vibes: Marc Evans Tonight’s The Night Miguel Migs Salted Vocal Mix  🙂

Ha en fortryllende helg og kos deg! Love Arti

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *