Merry Christmas to you and your loved ones!

FacebookTwitterGoogle+Share
Det har vært en kjempeflott start på juleferien. Denne uken har hele familien vært 3 dager i Gøteborg. Utrolig koselig å ta med barna til jule Liseberg. Nydelig! Super stemning! Kjøpte karameller, oster og syltetøy. Hyggelig med julemarked! Gøteborg er så fint. Gleder meg til ny tur allerede. Hotellet var supert og ungene koste seg max! Tro det eller ikke, men det var ikke kø i butikkene. Fikk handlet alle julegavene! Null stress.
Gøteborg – Liseberg

[cincopa AMMAhArGazMb]

Onsdag kveld var jeg på julebord sammen med gojentene. Herlig mat på Plah. Det ble en 8- retters middag med tilhørende vinmeny! Dette kan virkelig anbefales. Må si jeg koser meg bigtime om dagen, og slik skal det jo være når man har fri og spesielt julefri!

Jeg har tatt meg treningsfri denne uken. Er fremdeles litt forkjølet. Tar det med ro og bare nyte tiden med familie og venner.
På torsdag og fredag ble det litt mer shopping til lillejuleaften og juleaften. Fikk handlet inn pinnekjøtt og masse godt tilbehør!
I går var vi og kjøpte juletre. Skikkelig stas! Ungene elsker det. Vi kunne nesten ikke vente med å pynte det fine treet. Det ble vakkert! Lucas og Evita superfornøyd!

I dag har jeg bare kost meg! Lucas på bursdag. Jeg og Evita på cafe og Amarildo på kjøkkenet og kokkelerte he he. Vi fikk servert den herligste biffen! Tusen takk darling! Det smakte NYDELIG! Min svoger kom på besøk. Vi hadde rett og slett en mini lillejuleaften i dag. Hyggelig prat og atmosfære. Elsker slike stunder!

  

Tusen mange takk for verdens beste gave Shirin :-). Du er så god! Det er disse gavene som treffer meg dypt i hjertet. Tusen takk Marika for at du tenkte på meg! Herlig jente du! Blir rørt!
Nå skal jeg kose meg et glass vin og legge pinnekjøttet i vann :-). I morgen kommer mine herligste på besøk. Jeg gleder meg utrolig mye! Gjør alt for de jeg elsker så høyt! Vil at de skal ha det godt og bra rundt seg!
Saturday Good Feeling vibes- Do they Know it’s Christmas ~ Band AID 1984. love it!!!!

Nyt tiden og ta godt vare på alle du er glad i.  Hjelp en som kanskje ikke har det like godt som oss! Tilgi og ta vare på kjærligheten. Kos deg masse og stress ned. Ha en riktig GOD JUL! Love Arti 🙂

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Merry Christmas to you and your loved ones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *