Yihaaaaaaaaaaaaa its FRIDAY!

FacebookTwitterGoogle+Share
Ny herlig dag og det er FREDAG! Pang start på dagen med en rask powerwalk. Jeg møtte verdens sjarmerende gutt -> Lucas Sharma Lopes i døra. Klar for å dra på teater med barnehagen. Go gutten hadde pyntet seg med skjorte og slips :-). Herlig! Fantastisk liten gentleman. Det liker jeg, smilte fra øre til øre.
 I helgen er jeg alene med ungene og vi skal finne på masse gøy. I dag blir det en rolig fredag med god mat og kos foran peisen.
I morgen har jeg en overraskelse til ungene. Jeg skal spandere en SPA behandling på dem. SPA behandlingen er nemlig hjemme @Casa Lopes bad he he. Gleder meg! Skal ha på masse levende lys, 30 grader på badet, avslappende musikk, tepper på gulvet, badekar fylt med bobler og roseblader. Mine diamanter skal smøres inn med masse olje og vi skal bare kose oss. Det blir lettere servering av frukt, vann, sjokkolade og de får utdelt hver sin badekåpe he he. Velvære er viktig.
Ha en fortryllende fredag, nyt og ikke glem å smile 🙂

 Friday good feeling vibes: Billy Ocean – Caribbean Queen

LOVING IT!!!!

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Yihaaaaaaaaaaaaa its FRIDAY!

    1. Tusen takk for det. Ja jeg må bli flinkere til å bruke siden min. Kommer til å bruke denne mer fremover:-). Herlig at du leser! Ha en kjemepefin løredag! Arti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *