NRK and Match made in heaven!

FacebookTwitterGoogle+Share
Det har vært en hektisk uke nok en gang. Mye som skjer etter jul og nyttår. Dette var jo også forventet egentlig. Dagene og ukene går utrolig fort. Til helgen er vi inn i februar mnd. Deilig å tenke på at vi går mot sommer og sol! Jippi!
I går var jeg hos NRK sammen med Charlie Chirah Abboh . Vi kommer til å være med på et lite innslag i programmet QuizDan med Dan Børge. For de som har lyst til å se oss i et annet lys og form er det bare å følge med fredag 8. februar :-). Kommer tilbake til tidspunkt. Det var kjempefint å få treffe Charlie, en mann med masse erfaring, dyktig,  godt humør, glad og utrolig hyggelig. Takk for en fin event i går!
Arti og Charlie, NKR Studio 1 (backstage)

Rett etter NKR var det selvfølgelig the one and only : MATCH MADE IN HEAVEN event på Stratos. Børre Olsen med sine vakre smykker og Kathrine Nørgård med sine fantastiske kjoler.  Flott og rikt show! Koste meg virkelig! Så fint å se igjen venner jeg ikke ser så ofte! Børre er en dyktig smykkedesigner! Falt pladask for noen av de nye smykkene han har laget. Gleder meg til å ha en slik en på halsen snart.
Match made in heaven, Stratos 2013

Arti, Sanam og Athina

Nå skal jeg slappe av litt før pang start med Nina på mølla, jobbing og ta med Evita på tegnekurs. Føler det blir en fin dag i morgen og 🙂
Wednesday Good Feeling vibes: Pet Shop Boys- Domino Dancing LOVE IT!

Ha en flott kveld, love Arti 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *