Yihaaaaaaa, ny hektisk uke!

FacebookTwitterGoogle+Share
Fin start på en hektisk uke nok en gang. Det er mye som skjer om dagen. Mye jobbing, familie, trening, ferieplanlegging om mer. Liker det slik! Dagene og ukene går fort og vips er det helg igjen. Det blir en lang dag i morgen og onsdag. Masse prosjektjobbing, men gøy og lærerikt.  Er  «in another world» når jeg er på jobb. Herlig!
Det var så fint å komme hjem til min deilige familie. Smilende og fornøyde unger..mmm :-). Mamma blir så glad, smilte fra øre til øre!  I helgen ble det skøyting på ungene igjen. Jeg vurderer å kjøpe meg skøyter selv. Sist gang jeg stod var jeg vel 8 år. Blir spennende å se hvordan jeg takler det…
Ryggtreningen i dag var kanon! Har så mye energi og koser meg max på treningen. I dag ble det SATS Nydalen. Det er så utrolig fult på SATS Storo, spesielt på mandager (middagstid). Velig fint å trene på Nydalen. De har mange bra apparater som jeg savner på SATS Storo!
Det har blitt mye jobbing de siste ukene. Gleder meg til feire he he. Planlegger ferie nå. Denne gangen går turen til fantastiske Cape Verde! Jeg har virkelig lengtet etter å komme meg dit. Alt for lenge siden nå! Nydelige omgivelser, vakker natur, folk, stemning og mat. Det blir 2 uker der og 2 uker i Portugal. Vi flyr rett fra Cape Verde til Portugal.
Gleder meg til å gå lange turer, plukker grønne bananer og mango, fiske, dykke og snakke med folket :-). Barna kommer til å elske det.
Santo Antão, Cape Verde 2004

Rotta1, Rotta2, berte1,berte2, sonna og chirs – på vei til Fogo i småfly, Cape Verde 2004

Aziza og Naty her er noen bilder fra nyttår som jeg skulle legge ut. Savner dere! Alltid herlig å se dere og jeg ler til jeg griner. Hils min vakre Elsa fra meg, og jeg gleder meg til neste gang vi kommer på besøk!
Nyttår 2012
[cincopa AoBARGLA8gQi]
Endelig har jeg fått kjøpt protein fra MyoFusion Gaspari med banansmak! (Den har vært på ønskelisten lenge he he) Tusen takk Stian :-), vi ses på torsdag!
Monday very GOOD FEELING VIBES LOVE IT! Dr. Dre, Snoop Dogg – Nuthin’ But A G Thang 
Nå må jeg jobbe litt! Ha en kjempeflott uke og nyt!!! Love Arti

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *