Nå må snøen snart komme

FacebookTwitterGoogle+Share
Nok en regnfull dag i november. Håper det kommer snø snart. Leverte Evita til skolen 07:30 og det hølgregnet.
Ikke lenge til jul nå, og jeg gleder meg som en unge. Julen er en kjempeflott tid. Så mye koselig å finne på sammen med familie og venner. Ikke lenge til julegrøt @casa Lopes. Mener det er 9 års jubeleum. Blitt en tradisjon det nå.
Det er masse som skal gjøres de neste to ukene. Må finne på å lage en smart, morsom og god julekalender til barna i år.
Lucas fyller 5 år snart og han har store forventninger til pysjamasbursdagen som skal ha. Tenkte jeg skulle fortelle en litt skummel historie rundt peisen til de 10 småtrollene som kommer. Historien har jeg funnet på selv, men hentet inspirasjon fra filmen «The Blair Witch Project» HE HE.  Kan tenke ungene skvetter litt. Den har en fin avslutning 🙂
I dag var det front beinas tur til å «knuses». Merket jeg gru/gledet meg til dette. Synes det er veldig greit å trene beina i forholdt til hva jeg syntes før. Det er tungt å starte, men for en herlig følelse når du er ferdig, og du vet med deg selv at det ble en superbra økt! Jeg startet rolig og det ble bare bedre, tyngre og mer gøy! Fy søren så sliten jeg er i beina. Merker det for hvert skritt jeg tar! Kjennes godt!
Er veldig tilfredsstilt og fornøyd med hvordan jeg har lagt opp beindagene mine. Jeg merker fremgang. Det tar tid, men må si meg fornøyd dag for dag, uke for uke og mnd for mnd. Time will show.  Litt mer masse/definisjon  litt her og der…
Forrige uke var jeg innom butikken Røtter (Klikk på røtter for å komme inn på siden). For en superspennende flott butikk. Denne kan jeg virkelig anbefale. De har ALT av økologiske varer. Superfood og rawfood. I love it! Så mye godt!

Fikk kjøpt meg Sukringold + Stevia (flytende) med vanilje smak. Herlig på all slags mat som man ønsker søtning til. Havregrøt, bringebær, kanel, og litt vanilje stevia NAM! Evita kjøpte seg fullkornspasta i «Hello Kitty» figurer, fantastisk! Alt er spist opp… De har mange andre figurer og. Skal ta en tur innom butikken i m. Gleder meg!
I helgen var jeg hjemme hos fantastiske herlige og superjenta Astrid. Utrolig hyggelig kveld med masse god mat, latter og selskap! Lever på dette enda Astrid. Gleder meg til neste gang! Du er så fin jente and I love you!
Se hva Evita fikk på skolen i dag, er stå stolt av søte diamanten min!
Herlig kunst fra Evita. Lyser opp regnfulle dager som i dag!

Wednesday Good feeling vibes!!!!. 2PAC and The Outlawz – Still I rise….

Ha en herlig onsdag og nyt resten av uken! Snart er det helg igjen:-)

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Nå må snøen snart komme

  1. Kult at du er aktiv på bloggen igjen Arti, titter stadig innom for å holde meg oppdatert.
    Så hyggelig tilbakemelding til Evita da. Hun har nok arvet de egenskapene fra moren
    sin. Vakker og omsorgsfull <3
    Love u, stor klem

    1. Hei vakre kjære Astrid. Ja jeg må jo prøve å blogge litt igjen. Oppdaterte alle sidene. Fått ryddet litt, men skal gjøre det bedre he he. Tusen takk for det Astrid. Gleder meg til å se deg snart igjen. Sjekk på pagen for Friends. Skal legge ut flere hyggelige bilder. Love ya!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *