Lang dag, men en bra torsdag!

FacebookTwitterGoogle+Share
I morgen er det fredag, the best day! Denne uken har gått utrolig fort.  Det har vært en lang lang torsdag. Pang start kl. 05.50. Levering av unger og jobb.
Tok meg en rask tur innom coachen Bjørgulf og fikk en protein box fra han, tusen takk for det kjære deg! Gleder meg til mandag for da kommer det mer fra Gaspari! Bananproteinen fra MyoFusion har jeg virkelig savnet.

Evita har tegnekurs hver torsdag. Rett etter jobben ble det en rask middag og rett på kurs. De timene hun er på kurs er jeg på SATS Bislett. Veldig ok gym og det er deilig med litt forandring i hverdagen. Har begynt å glede meg til torsdagstreningene der. Ble skulder i dag! Kjempefin økt fikk jeg. Ble  variasjon av noen tunge øvelser med supersett.
Tok med Evita til Røtter butikken rett etter kurs og trening. Det ble sent, men så utrolig hyggelig. Gikk og tittet litt på all julepynten i vindusrutene. Evita koste seg virkelig. Hun liker å være ute når det er mørkt he he.
Fikk kjøpt meg litt indisk Chai, ginger tea og fullkornsris. Evita kjøpte pasta «Hello Kitty og Bob the Builder» til Lucas. For en herlig butikk. Man må virkelig ha litt tid for å se alt de har å tilby.

I morgen skal jeg på julebord sammen med noen herlige kollegaer. Gleder meg for da blir det dinner på HANAMI Tjuvhjolmen. Nydelig mat, stemning og service. Mitt farvorittsted for tiden…
Nå skal jeg slappe av litt med nye Body som kom i dag 🙂

Thursday good feeling vibes  love it <3- Buddha Bar Ocean – Wonder of the storm

Ha en herlig torsdagskveld og nyt 🙂

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *