Happy Divali!!

FacebookTwitterGoogle+Share
For en fantastisk herlig mandag. Nydelig vær! Sov godt i natt, men skulle gjerne hatt par timer til. Så trøtt om dagen!
I dag er det lille Divali. Indisk lysfestival. Happy Divali!
Divali (Diwali) eller Dipavali er en lysfest som feires i hinduismen i måneden kartikka (oktober-november). Divali betyr «en rekke med lys». Denne festen er til ære for gudinnen Lakshmi. Gudinnen velsigner hjemmet og skal bringe lykke i året som kommer. Hjemmet gjøres rent og hinduene pynter med lys før gudinnen skal komme på besøk. Festen feires i tre til fem dager. Festen blir også en nyttårsfest da det er i denne perioden hinduenes nye år begynner.
Jeg er så heldig fordi jeg har Lakshmi hjemme hos meg. (Se bildet) Skal visst bringe lykke. Beste jeg har i hjemmet!

Leiligheten ble pyntet opp med masse lys. Det ble en rolig middag og litt kake til barna. Alltid like spennende å fortelle Evita og Lucas om denne lysfestivalen og vise bilder fra India. Gleder meg til å ta med de til India en vakker dag! Savner å dra dit! Alt for lenge siden nå. Diwali feires 10 dager før og etter. Offisielt er det Diwali i India i morgen. Jeg begynte å feire litt i dag. I morgen blir det nok enda fler lys rundtomkring i leiligheten. Så hyggelig!
Det ble en bra ryggøkt i dag. Kort og effektivt (50) min, holder i massevis :-). Synes det er veldig greit å dele opp kroppen i 6 dager. Da får jeg trent litt hver dag og ulike muskelgrupper. Fokus på hver muskelgruppe er riktig for meg. Det er mange som spør meg hvordan jeg orker og greier å trene hver dag. Man må rett og slett ta seg tid til det. 1 time om dagen greier ALLE om de vil. Ser det er mange som er på gymmet over 1 times tid. Det er helt ok, alt etter hva man vil, men om du er nybegynner hadde jeg startet rolig. Ellers kan man miste motivasjonen dersom treningen tar for lang tid. Prøve seg frem og la det bli til en livstil er viktig. Kroppen og helsen må tas vare på!
Nå skal jeg slappe av litt før litt jobbing på kvelden. Ha en herlig kveld og Happy Divali 🙂
Monday good vibes video. Ta deg 3 min og se på dette fantastisk vakre stykket. I LOVE IT. Ble revet med… NYDELIG, VAKKERT OG SESUELT!

Sigur Rós: Valtari on Nowness.com.

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Happy Divali!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *