Velvære/spons, SO-B og min herligste

FacebookTwitterGoogle+Share
Deilig sol, men veldig kaldt om dagen. Får håpe det gir seg snart. Liker solen fordi den gir masse energi selv på de aller «trøtteste» dagene.  NYDELIG VÆR da så skal absolutt ikke klage!
I går var jeg på fotbehandling hos Ana Rosa Døving. Hun ville gjerne sponse meg, og jeg ble så utrolig glad for dette. Tusen takk Ana Rosa. Utrolig snilt av deg å spørre!!! Jeg føler meg virkelig heldig og godt tatt vare på av verdens herligste mennesker. Tusen tusen takk Ana Rosa. Jeg ble kjempefornøyd med behandlingen i går. Nå skal jeg la føttene få slappe av litt med massevis av kremer og serumer hver dag til jeg skal få herlig behandling/design neste gang. Det gleder jeg meg til. Jeg liker jo alt som er bling bling..he he 🙂

Ana Rosa jobber på Storo HUD- og FOTPLEIE , Veldig hyggelig og sprudlende dame! Ta turen innom du og 🙂

Takk for krem og neglolje! Herregud så herlig det er å kunne stelle/smøre seg inn hver kveld. JEG bare ELSKER velvære altså! Kremen og oljen trekkes fort inn og du har en fløyelsmyk følelse..mmm DEILIG!
I går hadde jeg en veldig fin beinøkt etterfulgt av step. Fikk besøk av Børre Olsen, han kom løpende inn på Sats Storo med min etterlengtet SO-B armbånd! Det er så tøft, røft, elegant og sexy! Tusen takk for at du tok deg tid kjære! En travel mann om dagen!

Gleder meg til å bruke dette. Dette blir min andre faste armbånd! Jeg har to favoritter jeg aldri tar av meg og de er fra By Me.
Ellers må jeg fortelle at jeg er verdens heldigste tante. Er så utrolig stolt av lille Pia. Hun er bare helt utrolig nydelig og så bliiiiiiiiiiiiiiiiiiid! Savner deg allerede jenta mi. Gleder meg enormt til å passe deg. Nesten til å spise opp altså…Nuss nuss nuss. Miss you! Så godt å møte hele familien samlet på topp etasjen på Steen & Støm he he. Blitt ganske fresht og fint der oppe. Perfekt for store familier med barn, som har lyst til å spise noe godt og slappe av i hyggelige omgivelser/atmosfære!

Tuesday good feeling vibes: Herbie Hanrock -ROCKIT mmm…LOVING IT!

Ha en kjempefin torsdag og nyt dagen, snart er det helg igjen. Love Arti

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *