Vårens konkurranser, Ny coach og klubb – 24Fitness, Photoshoot, Velvære og glede med de du er glad i!

FacebookTwitterGoogle+Share
Hei alle mine herligste! Det har vært noen fine måneder. Tiden flyr og det skjer mye fra dag til dag!
 Jobb
Som jeg nevnte tidligere har jeg begynt i en ny avdeling hos Evry. Business Solutions- Leveranse. Jeg kunne ikke kommet i en bedre avdeling. Jeg trives kjempegodt og har fått noen ordentlige fine kollegaer og ikke minst verdens beste sjef! Marianne, du er bare supergod! Gleder meg til å jobbe videre med denne avdelingen. Det føles riktig for meg!
 Ny klubb – Team 24Fitness og Coach Tommi Thorvildsen

Arti og Tommi

Januar 2014 bestemte jeg meg for å bytte klubb og coach. På konkurranser fremover stiller jeg for Team 24Fitness som drives av Tommi Thorvildsen. Husker første gang jeg møtte Tommi, alltid imøtekommende og positiv! Tommi  driver gymmet 24Fitness og eier også butikk Tommi Nutrition  (kosthold i Torgaten 29). God service, produkter og ikke minst mannen bak kassen er hjelpsom og behagelig. Jeg må skyte litt av han, utrolig hjelpsom, lett og snakke med og man føler seg aldri presset til å kjøpe noe!
Tommi Thorvildsen
 et velkjent navn i kroppsbygging og fitness industrien  både i Norge og i resten av verden. Han har konkurrert, trent og jobbet blant de største, og regnes i dag som en av tidenes beste norske kroppsbygger.
Tommi utmerket seg tidlig innenfor kroppsbygging. Han startet med vekttrening i en alder av 15 år, noe som raskt utviklet seg til en livslang lidenskap. Den første norgesmestertittelen tok han i 97. Få år senere, i begynnelsen av år 2000, konkurrerte han som profesjonell kroppsbygger i verdenstoppen. Han konkurrerer fremdeles på profesjonelt nivå i denne sporten i dag.
Tommi har skrevet mange artikler innen kost/trening. Mange fine artikler ligger på  bodymag  og Treningsforum.
Jeg er utrolig glad for at har fått Tommi som coach. I min travle hverdag trenger jeg en coach som har tid, følger opp, er presis/korrekt, gir deg råd og tar tid til hvordan DIN form er der og da. Han er flink til å gi ris/ros og sier hva som er best for deg, og alltid i godt humør med et smil om munn! Det liker jeg! Null press og stress! Love it!
Arti og Tommi på 24Fitness i Karl Johan mars 2014Arti og Tommi

Team 24fitness

Beste proteinen fra Tomminutrition

Den nye Whey Xplode med jordbær smak er det beste proteinen jeg har smakt på lenge. Jeg liker Gaspari MyeoFusion veldig godt, men innholdet i Whey Xplode og smaken overrasket meg veldig!  Jeg blander den i vann og bruker stavmikser. Konsistensen er fløyelsmyk og smak som lita go jordbær om du liker det. UTROLIG GOD! KAN ANBEFALES PÅ DET STERKESTE! Det beste av alt er at innholdet er rått. Høyt proteininnhold, lite fett/karbohydrat. Skal lete lenge etter å få alt i et! Prisen er også super!
Næringsverdier Pr servering 40g Pr 100g:  (Energi 140kcal 352kcal, protein 338 82g, Karbohydrater 1g 2,5g, fett 0,6g 1,6g). Mineraler (Kalsium 500mg 1250mg, Fosfor 260mg 650mg, Kalium 44mg 110mg, Magnesium 32mg 79 mg, Natrium 18mg 45mg)

WheyXplode

Noen bare jeg gleder meg til å prøve ut

Proteinbarer

Konkurranser

Jeg begynte på diett fra Tommi i januar, dette var først for å komme i sommerform. Det ble endring i planene fordi jeg plutselig fikk lyst til å konkurrere he he. Det har vært stort sett samme mat som jeg har  spist før; kylling, ris, egg, havregryn, fisk og grønnsaker. Litt endring på sammensetning og karbohydrater. Mye mindre karbohydrater enn hva jeg har spist tidligere. Det har vært hardt, men sånn er det å gå på diett. Når resultatene begynner å komme blir man mer motivert. Tommi har vært flink til å følge meg opp og jeg har gått jevnlig på kontroller. Kjempefint og i trygge hender!
Treningen har gått litt lettere denne en gang, enn sist gang jeg konkurrerte føler jeg. Jeg har hatt  5 splitts program som jeg har satt opp selv. Dette har fungert veldig bra for meg. To dager helt uten styrketrening gjør underverker for kroppen. Restutisjon og motivasjon for å komme tilbake blir enda sterkere. Det var uvant å kutte ned på karbohydratinntaket de første ukene, men kroppen blir fort vant til forandringer. Nå får vi se hvordan formen blir denne gang. Alltid like spent! Må si jeg GLEDER MEG ENORMT TIL Å STÅ PÅ SCENEN IGJEN!
Den siste mnd er den tøffeste, men også mest spennende. Når det begynner å nærme seg og formen blir bedre får man lyst til å posere og ta på seg bikini, finne frem sko, smykker, sminke, hår, krølltang og mye mye mer… herlig! Jeg bare elsker forberedelsene før konkurranse.
Gleder meg til å bruke smykker jeg selv har laget, just love it!

Arti Smykker

Konkurranser jeg skal delta på i 2014: (Forutsetning -> formen er på plass)

Arti Sharma Lopes

Sandefjord Open
Oslo Grand Prix
Loaded Cup Denmark
Sweden GrandPrix
For par uker siden hadde jeg besøk fra herlige Lisbeth Karlsen.  For en fantastisk nydelig og flott jente. Godt humør, vakker og for en personlighet! Morsom, veldig jordnær og en god lytter. Vi snakket lenge sammen om alt mulig. Lisbeth er den eneste jeg har snakket med under min diett periode. Gjett om vi gleder oss masse til å konkurrere sammen igjen. Vi har alltid funnet tonen fra dag 1 og jeg får bare godt humør av å se og tenke på denne jenta. Det blir så gøy backstage. Latter, riskaker, farging, proteinbarer og mye mye mer. Gleder meg masse Lisbeth. Yes..jeg skal bake kaken vår også :-). Etter konkurransen skal vi gå ut og kose oss MAX, det vet du! Snakke om alt og bli enda bedre kjent! Det blir utrolig kos å reise sammen, bo på samme hotell og mye mer…jeg kan nesten ikke vente! Sommerfugler i magen vet du! Stephanie Watson, gleder meg enormt til å se deg igjen, memories 🙂
Velvære/Sponsor
Her om dagen var jeg på Bobbys for å kjøpe spenner og div til konkurransen. Det er min «onkel» som har drevet denne unike butikken i over 20 år. Ingen andre slike butikker. Nå er er Tanu, sønnen hans som har tatt over. Utrolig kos å se dem igjen etter så mange år! Tusen takk for service og spons! Jeg ble utrolig glad! Jeg skal få en sponsoravtale med dem- HERLIG! Tusen tusen takk, dere er så snille og gode! Dersom du skal ha gode hårprodukter, løshår og mye mye mer må du kjøpe alt i denne butikken. De er best på dette->  Bobbys

BobbysBobbys

Smykker fra Børre Olsen
Tusen takk for beste smykkene Børre, du er best! Gelder meg til å bruke de andre som ingen andre har :-), just for me! Alle bare digger dine vakre kreasjoner! Du er fantastisk flink! LOVE

arti

Photoshoot by: Nina Djærff

Nina Djaerff

8. april skal jeg til Aamot og ha fotoshoot med verdens beste og mest herlige fotograf. Nemlig Nina Djærff. Jeg er så lykkelig og takknemlig for at du vil ta bilder av meg Nina. Tusen tusen takk, dette har vært en drøm lenge, som nå går i oppfyllelse! Gleder meg enormt til å se deg +  hente det fantastiske bilde. Sommerfugler i magen igjen….
Familie/Venner
 Det har blitt liten tid til venner etter nyttår. Det er nok å gjøre med to skolebarn. Evita i 2 klasse og Lucas i 1. Mye tid går til lekser og aktiviteter.  Det har vært en del familiemiddager og samkomster som har vært utrolig hyggelige. Gleder meg enormt til tiden etter konkurransene er ferdig. Det er gøy å konkurrere men også herlig å tilbringe tid med de du setter mest pris og er glad i!
Det blir en herlig lang ferie til Portugal og England i år. Jeg gleder meg! Min kusine skal gifte seg i England i juli. Evita skal være blomsterpike. Mye fine eventer å se frem til. Tiden flyr og vips er man på ferie.
Glad det har begynt å bli lysere ute, jeg er klar for sol og sommer!!!
I helgen var jeg på bachelor party med mine kusiner. Rakhee (kusine) som skal gifte seg i England var her. For en fantastisk flott opplevelse hun fikk. Vi kjørte gokart, lunsj på Bristol Hotel, middag og kos hos Neha og Limosin på kvelden. Det ble en flott avslutning! Jeg er utrolig stolt av dere alle sammen jenter, det vet dere! Godt vi har hverandre og dette må vi ta vare på! Elsker dere!
Rakhee og ArtiRakhee og Arti
Da er det par uker igjen til første konkurranse, det blir gøy å stå på scenen igjen. Uansett hvordan det måtte gå, smiler jeg nå og smiler da også! Jeg gleder meg til å se igjen alle gamle og nye ansikter!
Monday Good Feeling Vibes fra en herlig stemme: Jamie Woon -Shoulda

Ha en superflott uke! Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *