Snøfin torsdag

FacebookTwitterGoogle+Share
Torsdag og det snør, snart jul. Gleder meg virkelig til å tilbringe masse tid sammen med familien og venner. 23. desember blir det pinnekjøtt ala Arti. Mine foreldre og søster kommer på besøk. Jeg har blitt tante til verdens vakreste prinsesse Pia. Hun er bare supersøt og god! Gleder meg enormt til å se hennes snart. Det er spesielt å bli tante. Føler Pia nesten er min egen he he. Utrolig koselig med små babyer. Kommer til å nusse og kose på prinsessen hele dag 🙂
Det har tatt sin tid, men nå føler jeg meg nesten frisk! Har vært forsiktig siste ukene. Kledd meg godt og roet ned på treningen. Fornuftig er det, men liker det ikke fordi jeg alltid er så rastløs av meg. Slappet av og spist godt. Klar som en tiger neste uke. Fight hard and smart!
I dag var det Lucia feiring i barnehagen. Tok ikke lang tid før gutten hadde fått i seg mat, på med alle klær og klar til å gripe dagen! Det var nemlig ikke bare Lucia feiring han gledet seg til, men også overnatting i barnehagen. Synes Eventyrstuen barnehagen er kjempe flinke til å arrangere ulike arrangementer for barna! Solt og fornøyd at min herligste går i denne barnehagen! Savner godgutten allerede…

Når Evita kommer hjem senere i dag skal vi planlegge hvordan pepperkakehuset skal se ut. Jeg får sette det sammen i kveld. Pynting og baking av pepperkaker skal vi gjøre på fredag. Gleder meg! Elsker rent hjem, julepynt, deilig duft, julesanger og baking med hele familien! Det blir gøy!
Senere i kveld skal jeg til fantastiske Nina. Vi skal ta noen bilder av alt det vakre hun har kreert. Nina er helt RÅ på å strikke!!! Jeg har fått to fantastiske fine strikkegaver fra henne til mine bursdager. Det vil komme flere bilder og info på dette senere.
Jeg ser ut og det snør, HERLIG!!!!
Tuesday Good Feeling Vibes: Walking In The Air -Snowman. Love it

Ha en snøfin torsdag og kos deg. Love Arti

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *