Nye kreasjoner og lysere tider

FacebookTwitterGoogle+Share
Endelig går vi mot lysere tider. Merker humøret og energien er på topp om dagen! Dagene og ukene går veldig fort. Det er masse å gjøre på jobben, og jeg trives med det :-). Helgene blir ekstra hyggelige når man har slitt seg gjennom uken he he.
Endelig har jeg fått noen dager /timer alene. De har jeg brukt godt. Jeg har spart opp til ting jeg har ønsket meg lenge.
Fikk kjøpt meg pyntepute (senze of joy), luktelys/krukke fra Jonathan Abler, og en vintage glass vase. Fantastiske kreasjoner. Love it! Tusen takk for herlig service Milla! Dere er så fine mot meg! Gleder meg til å se dere igjen snart! Millajentene kjenner meg godt og jeg føler meg alltid velkommen! Så god vennlig service er det ikke ofte man får. Jeg føler meg virkelig godt ivaretatt 🙂
Nydelig gullkrukke/lys fra Jonathan Abler. Når lyset er ferdig kan den fint brukes til nøtter og andre ting. Love it! 

Superfreshe puter med kryss og peace merke (gull/bronsje paljetter). Love them!!!

I går fikk jeg besøk av vakre Trudy. Hun tok med seg to malerier til meg. Nydelige begge to! Har allerede en favoritt, men tar meg tid til å se masse på det og drømme meg bort. Det er virkelig flott! Føler at jeg får puste og slapper av når jeg ser det. Ordentlig god følelse! Jeg skal legge det ut når jeg har bestemt meg. Tusen takk vakre Trudy! Du er virkelig flott og sprudlende! Gleder meg til å se deg snart!
Her er filmen “Match Made in Heaven” Børre Olsen (Big Hug!!!!) og Katrine Nergård ! Få en smakebit av fantastisk smykkedesign og nydelige kjoler! (Film&Edit: Behzad Ranjbar)

Mye ny inspirasjon på treningsfornten om dagen. Tusen takk to my dear Gabriel! Herlig at du er der for meg! Setter enormt stor pris på det og deg! Du er så flink! Looking forward to see you soon!
Monday good feeling vibes! Silk- FREAK Me – lOOOOOOOOOOOOOVE IT! 


Ha en fortsatt fin mandagskveld og en riktig flott uke! Love Arti

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

1 thought on “Nye kreasjoner og lysere tider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *