Ny protein, barer, sverigetur og herlig helg!

FacebookTwitterGoogle+Share
Deilig søndag med massevis av sol og energi!
Det har vært en kjempefin helg til nå. I går var hele familien på Bøler bad. Vi koste oss veldig. Utrolig lenge siden jeg har svømt og lekt med ungene i vannet. Herregud så deilig! Dette må vi bare gjøre oftere! Det ble en time i badstuen med kur i håret, ansiktsmasker og skrubb. Er så gald for jeg har en liten prinsesse som jeg kan dele dette sammen med! Lucas koste seg med Amarildo. 3 timer gikk fort.
Ettermiddagen koste vi oss med deilig kalvebiff og vin :-). Til dessert ble det banansplitt muffins. Oppskriften har jeg hentet fra boken Sunn og Sterk med protein (skrevet av Kristine Weber).  Jeg er kjempefornøyd med oppskriftene. De er sunne, forfriskende og lette og lage. Denne boken kan jeg virkelig anbefale! Veldig flott skrevet av Kristine Weber!  Min kjære svoger kom en tur  på besøk og vi koste oss alle sammen!

På fredag var jeg og Terje på shopping i Sverige. Så utrolig koselig å se igjen Terje igjen. Dette har jeg savnet Terje! Hva du ikke kan he he!

Så utrolig mye bra kosttilskudd, fikk kjøpt en hel del + litt klær. Det ble litt matkjøp på Nordby. Mye biff, farris, oster og div:-) jeg kunne gått lenge på det senteret he he. Avsluttet kvelden med sushi før vi dro hjem. Ble møtt at 3 glade ansikter hjemme. Kjøpte Steven Gerrard fotballmann til Lucas og masker fra panduro til Evita. Gjett om de var happy!
Gelder meg til å smake på den nye proteinen fra Myo Fusion med Peanut Butter Cookie  Dough smak.
Denne er ny! Barene kan jeg virkelig anbefale! De fra FortiFX er supergode! Virkelig! Kan sammenlignes med oh yeah bars. Litt mindre i størrelsen og rundt 170 cal, høy på protein og lite carbs. De skal jeg kjøpe massevis av neste gang! Min favoritt er Carmel peanut :-), som ikke er avbildet. De andre barene fra Multipwer er også gode på smaken!

i dag startet dagen med intervaller på mølla med min kjære. Herlig start på dagen! Ungen lekte på minisats og lagde store plakater der det stod SOS barnebyer.  Evita har prosjekt på skolen der hun må samle inn penger for SOS barnebyer, og hva er bedre å selge kaker på «løkka» når solen skinner og alle er glade!
Jeg bakte en langpanne sjokkiskake, og vi nesten solgt alle sammen. 1 stk 10 kr he he. Mange som var hyggelige og støttet mer :-).  Vi får finne på noe annet til uken som kommer, for å samle inn litt mer.

Nå skal jeg slappe av med bladet “Lev Bedre”, Body og programmet Hele Norge baker. LOVE IT!
Sunday goodfeeling vibes: GOTAN PROJECT – PELIGRO 🙂

Ha en fortsatt fin  søndag og kos deg! Love Arti

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *