November, Capoeira og ny sponsor

FacebookTwitterGoogle+Share
Det er november. Starten på en fin tid spør du meg. Jeg er jo veldig gald i juleforberedelsene og alt som hører med. Det blir godt med juleferie og tilbringe tid med familie og venner.
Konkurranse sesongen er over for de fleste. Det har vært spennende å følge med på alle nye og gamle atleter. Norge gjør det bra i utlandet, fantastisk! Masse inspirasjon og motivasjon!
Trening
Koser meg på treningen. For meg er det avkobling i hverdagen! Min tid alene. I en hektisk hverdag med veldig mye jobb, familie, aktiviteter, barn er det flott å komme seg litt bort. Det er flott miljø på SATS Storo. Mange trivelige mennesker. Jeg trener fremdeles 5-splitt. Denne gangen har jeg virkelig trappet ned på cardio. Jeg har mer fokus på å trene tungt, korrekt og effektivt. Litt høyre fettprosent og mer styrkefokus om dagen. Føler meg sterk og motivert. Ønsker bedre kvalitet hele veien! Null stress bare gøy! Tiden vil vise. Sist gang jeg trente med Terje, lo vi stort sett hele tiden. Tror jeg ikke har ledd så mye på lenge! Fantastisk! Elsker slike økter!
Jeg og prinsessen min skal begynne på Capoeira denne uken. Det blir en fin aktivitet for mor og datter tenker jeg! Gleder meg veldig til å prøve ut dette. Noe jeg har hatt lyst til veldig lenge! Flott kombinasjon i tillegg til styrketrening! Styrke, dans, bevegelighet og selvforsvar. Kurset vi fant passet oss perfekt! EvitArti tid, LOVE IT!

capo  caåpjpgcapov

Familie/venner
Det er har vært utrolig mange familie eventer dette året. 3 av mine kusiner har giftet seg i år. Er så takknemlig for at jeg har en så stor og fin familie. Merker jeg er mer opptatt av dette nå enn før. Vi blir jo bare eldre og det er viktig å ta vare på familie/tradisjoner rundt deg. Det er jo nettopp dette som også har formet meg gjennom livet. Vil så gjerne at barna skal forstå verdien av å komme fra ulike kulturer. Barna har blitt så store og merker at kontakten blir sterkere og mer følelsesinvolvert.
Jeg prøver så godt å ta vare på mine nærmeste venner. De jeg bryr meg mest om og de som kjenner meg best! Et godt familiebånd og vennskap varer livet ut. Det er jo nettopp dette som er livet!
Sponsor
Jeg er så takknemlig, heldig og glad for at jeg har fått Karl Johan Hår & Kroppspleie  som min sponsor. Tusen takk 🙂  Det er Elena-Claudia Glavu som behandler mine hender/negler. En utrolig søt, høflig og dyktig jente. Veldig nøye og jeg går aldri ut fra denne salongen før jeg er fornøyd. En naturlig look og flott kvalitet! Da jeg konkurrerte i høst var det Elena som satt på mine konkurranse negler. Fikk mye skryt for disse! Lykke!
Salongen har også mang fine behandlinger å tilby. Det er sentralt og de ligger vegg i vegg med Eger.
Akkurat nå er det også kampanje på Lekre høstnegler
Gelish/shellac ensfarget: 1. kr. 500, 2 kr. 400, 3. kr 300 4. Gratis! “Like” på facebook eller instagram og få dette tilbudet!
Elenaelena
Arti’s høstnegler: Gelishb2 B5 B6
Andre kreasjoner made by Elena:
 røde røde2 n3 n2 n1 konknegler
Tiden
Frem til jul blir det mye fokus på jobb. Det er mye spennende som skjer og jeg liker det! Nye planer skal følges og settes opp til neste år. 2015 skal bli et godt år. 15 er jo lykketallet mitt og da velger jeg å tro på det!

Ha en superflott uke og ta godt vare på de du er glad i! Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *