NM & Nina Djærff – Arven video

FacebookTwitterGoogle+Share
Det har vært en fin helg.
NM
På lørdag var det NM i Fintess og kroppsbygging på Oslo Konserthus. Jeg møtte herlige Lisbeth med hennes venninne. Det var veldig gøy å se gamle og nye ansikter igjen. Mange flotte utøvere og ikke minst drakter he he. Flott show ! Vi satt på første rad og heiet frem våre favoritter. Tiden gikk alt for fort og det ble ikke tid til mat og annet. En kaffe og noen barer ble det jo he he. Tusen takk for en kjempeflott dag Lisbeth, jeg koste meg veldig! Herlig jente med sprudlende godt humør! Gleder meg til å treffe deg igjen! Motivasjon og vilje til å trene korrekt og ta tiden til hjelp blir alltid sterkere etter en slik event.

Arti Sharma Lopes

Resultater/bilder fra NM lørdag.5 og søndag 6.oktober kan du finne her:
NM- BODYMAG
NM-TRENINGSFORUM
NM- IFORM

Nina Djærff

Da har jeg gleden av å vise frem alle bildene fra prosjekt «Arven» by Nina Djærff. Fantastisk flotte, magiske og unike bilder! Love it and you Nina! Her er filmen og historien bak bildene. Enjoy!
Arven (Produced by Arti Sharma Lopes)

Arti Sharma Lopes

M1-2070

 Lykke til videre Nina. Vi ser frem til å se mer av dine fantastiske krasjoner!
Trening
Fikk en fantastisk bra skulderøkt i går og beinøkt med beste Nina Holum i dag.  Vi får se om vi greier å gå i morgen Nina! Sliten, men smiler fra øre til øre. Nå skal jeg få meg litt mat.
Lykke til til alle som deltar i Arnold Classic

Ha en fortsatt flott kveld. Snart helg. Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *