NM, Holiday, Sverigetur og høst

FacebookTwitterGoogle+Share
Tiden flyr og nå er det høst igjen. Det har vært en fantastisk sommer for alle i Lopes familien. 5 solfylte uker i Portugal. Ubeskrivelig deilig å koble av sammen med familie og venner. Kan virkelig ikke huske sist jeg har sovet til langt ut på formiddagen! Barna har blitt så store at de greier seg ganske fint alene.
Når du har deilig vær, dyr i hagen (farmen som vi kaller det) og all slags mat som vi dyrker selv, ja da kan det jo ikke bli kjedelig 🙂
Det ble en god del trening på fru og herr Lopes. Av og til to ganger om dagen. Vi var så heldige å få lov til å trene på gymmet til Joâo. Han har åpnet et Gym – Lets Gym 3 min fra oss. Tusen takk Joâo. Gleder oss til neste gang og da tar jeg med meg masse Matrix barer til deg!
Portugal 2013


 

Det var tungt å begynne på jobb igjen etter en så lang og deilig ferie. Det tar en uke før man kommer inn i den daglige rutinen igjen.
Lucas har begynt i første klasse og nå er begge barna på samme skole, herlig! Han trives og det er så gøy å gjøre lekser med en liten ivrig gutt! Evita i 2. klasse og mer bestemt enn noen gang.
LUCAS første skoledag

Luas Sharma Lopes

For par uker siden fylte min svoger 50 og onkel 60 år. Det ble kjempeflott feiring av dagene. Vi koste oss til langt på natt. Barna fikk lov til å være med og de greide fint å holde seg våkene. Ingen problem spesielt på inder fester:-). Good food og vibes!
Nå er det ikke lenge til Fru Lopes fyller år og da skal hun ha en jentefest. Gleder meg enormt til å se alle mine herligste. Dagene mine er fylt opp av jobb, familie, trening og div, rekker ikke å møte alle sammen selv om jeg har lyst!
Fitness konkurranser
Treningen min går fint. Jeg er jo avhengig, så det blir litt hver dag! Holde meg sunn, frisk og få en bedre symmetri er alltid ønskelig. Man blir jo enda mer motivert når man ser fitness konkurranser som går for tiden. Det var utrolig gøy å se alle atletene på Stavanger Open som var i helgen! Mange flotte utøvere. Gratulerer med topp plasseringer! En STOR GRATULASJON TIL Mikael E Johansson som vant sin klasse. UTROLIG FORTJENT! En herlig mann med flott personlighet og ståpåvilje! Synes det er så utolig gøy at du vant 🙂 ! Det blir gøy å se deg på stage til NM!  Sommerfugler i magen! Neste helg er det NM på Oslo Konserthus! Gleder meg til å se på alle utøverne, men spesielt bodyfitness klassen, jeg har mine favoritter. Som Arnold sier: I’ll Be Back!
Lykke til, alle som deltar i NM og konkurranser! Det er tøft, hardt, brutalt men veldig gøy!
Sverigetur
Denne helgen var jeg og Terje i Sverige igjen. Vi har blitt gode kunder hos Bodypower he he. Handlet en god del. Det ble også innkjøp av masse mat og eggehvite på flaske faktisk. Genialt! Jeg som bruker det mye til matlaging! Mulig de har her, men har ikke undersøkt.  Mine favoritt protein sjokoladebarer er for tiden er FortiFX (denne har jeg nevnt før) og Swebar nå med cocos smak. UTROLIG GODE! Swebar er litt lik Atkins Chocolate-Coconut bar som du nå kan kjøpe på butikken/apoteket. Tusen takk for turen Terje, vi ler og koser oss max ALWAYS!

eggehviteproteinbarer

Velvære
Det er høst og det begynne å bli ganske mørkt. Passer perfekt med freshe røde negler fra lovely Iveta (French Beauty). Tusen takk. Superflott lakk på mine negler. Loving it! Flott dame med herlig service!

rødenegler

I dag er det helg igjen, loving it! Ejoy og ta vare på hverandre. Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *