Nina Djærff: ARVEN og Arti skogsnymfe…

FacebookTwitterGoogle+Share
GRATULERER MED DAGEN VERDENS VAKRESTE EVITA PRINSESSEN VÅR! For 7 år siden kom du til verden en solfylt dag som i dag 14.juni! Vi elsker deg og ønsker deg alt godt! Lykkeønskinger fra familie og venner.

EVITA

Det har vært en hektisk uke med masse familieaktiviteter og eventer. Tiden flyr og nå er det ikke lenge til ferie. Er superklar for sommer, sol, strand og «late» sommerkvelder.
Lucas hadde førskoledager forrige uke, helt fantastisk flott og glad gutt. Evita, mamma og pappa stolte!

Lucasførskole

Anders 40
Forrige helg var vi på 40 års Hollywood bursdagsfest for Anders. Det ble en superflott feiring av dagen hans. Nydelig hus, stemmning, omgivelser, hollywood effekter, mat, boblebad og ikke minst folket! Alltid kos å se igjen gamle/nye ansikter. Loving it! Takk for en minnerik og morsom kveld. Glemmer ikke batman og supermann 🙂

Amarildo Arti

Nina Djærff

Her Forleden ble jeg kontaktet av Nina Djærff. Fantastisk flott dame og dyktig fotograf. Jeg ble utrolig glad for at hun tok kontakt.
Nina har jobbet med et prosjekt over lengere tid: «Arven». Den fantastiske utstillingen er førstkommende søndag kl 15.00 “Arven” på Villa Fridheim. Vi gleder oss alle sammen til å se de magiske bildene denne damen har produsert!
 Arven: By Nina Djærff:
«Når man kjører nedover langs Krøderen, sees Villa Fridheim, nærmest som et Soria Moria slott, eller som stavkirken i Tidemann og Gudes ”Brudeferden i Hardanger” -Riksantikvaren, fredningsvedtaket, 2006-
Kråkeslottet ble restaurert 1980, og er i dag et eventyrmuseum. Her finnes faste utstillinger, tablåer, malerier og eventyr fra hele verden, sammen med en årlige kunstutstilling. I Eventyrmuseet finnes blant annet utstillinger om Jørgen Moe og Peder Chr. Asbjørnsen som var de første som skjønte betydningen av å ta vare på de historiene folk fortalte. Tolkningen skal munne ut i ca 20 forskjellige bilder som skal stilles ut neste sessong. Bildene blir store ca 1,5 meter x1,5 meter på lerret. Vi planlegger godt i forhold til riksdekkende media slik at prosjektet får god medieomtrale. Har allerde laget et bilde som heter MOR, hvor tidligere stortingdrepresentatnt og ordfører i Drammen, Åse Klundelien utgjør hovedrollen. Neste uke skal dere i ilden sammen med Aslam Ashan og vi skal lage 1001 natt bildet! Og det er flere kulturpersonligheter og hedersmenn som har har sagt ja til å bli med de andre bildene.
Tanken bak bildene er dyp og vanskelig å sette ord på..men det handler om historien til Villa Fridheim, historien til mennesket, historien til hver enkelt…livstråden…en syklus… Derav navnet ARVEN. Jeg skal lage en skisse og en forklaring på hvordan jeg ønsker å lage bildet i løpet av helgen.
Jeg syntes det er greit å ha en felles side slik at vi kan spørre å svare på ting underveis og i etterkant…jeg er nemlig ikke alltid så veldig flink til å ta telefonen:) Men jeg er inne på FB flere g pr dag så det skal være mulig å få ganske rask respons her:) første som skjønte betydningen av å ta vare på de historiene folk fortalte. Tolkningen skal munne ut i ca 20 forskjellige bilder som skal stilles ut neste sessong. Bildene blir store ca 1,5 meter x1,5 meter på lerret. Vi planlegger godt i forhold til riksdekkende media slik at prosjektet får god medieomtrale. Har allerde laget et bilde som heter MOR, hvor tidligere stortingdrepresentatnt og ordfører i Drammen, Åse Klundelien utgjør hovedrollen. Neste uke skal dere i ilden sammen med Aslam Ashan og vi skal lage 1001 natt bildet! Og det er flere kulturpersonligheter og hedersmenn som har har sagt ja til å bli med de andre bildene.

Tanken bak bildene er dyp og vanskelig å sette ord på..men det handler om historien til Villa Fridheim, historien til mennesket, historien til hver enkelt…livstråden…en syklus… Derav navnet ARVEN…

Arti og Siw Anita skogsnymfer (photoshoot for prosjekt Arven)
Jeg og hennes gode venninne Siw Anita ble kledd opp som «skogsnymfer» og ble fotografert i magiske omgivelser i skogen. For en flott og unik opplevelse! Det var fotografering på høyt plan, veldig morsomt å bli med på dette.
Det ble styling, vin og kos på den mest koseligste frisørsalongen jeg har sett! Takk for god service, godhet og varme fra dere! En kjempeflott opplevelse for meg og familien som var på tur på Blaafarveverket.
Her er noen av de fantastiske bildene som vises på utstillingen: søndag 16.juni! Enjoy!

BY Nina Djærff

1008197_10151693751447392_1351110067_o

7264_10151693751712392_514295426_n

977758_10151693753117392_1706952258_o

Død

Photo: Nina Djærff (Video: Arti Sharma Lopes)

Velære:
Sommerens freshe negler by Ewelina som har begynt å jobbe for BeautyInn herlig!!!. Tusen takk kjære, jeg er så fornøyd!

Arti Sharna Lopes

Ha en fortsatt flott kveld! Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Nina Djærff: ARVEN og Arti skogsnymfe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *