MAI- masse fri, photoshoot, 17-mai og mer

FacebookTwitterGoogle+Share

Det har vart noen herlige dager i mai. Mange fridager og masse tid med familien. Sommeren har jo vært hos oss de siste dagene. Håper vi får flere slike dager. Før 17-mai var vi 4 dager i Gøteborg. Det ble fornøyelsesparker, bad/spa, familiemiddager, shopping og rett bare kos med ungene.

Gøteborg 2013

EvitaLucas

AmarildoArti

Denne bagen har jeg ønsket meg lenge. Fikk en hyggelig pris på Bodyspower har åpnet ved grensen. Utrolig fin og ryddig butikk! Bagen skal nok bli mye brukt til pikniker og div dietter fremover. Med fryselement og plass til det man trenger på en dag. Fresh og sporty!

Matbeholder

Jeg har også bestilt en del produkter fra Waldon farms. Smakte på Chocolate dip med bær og det var faktisk ikke så galt. NAM! Jeg varmet den opp litt og dyppet friske bær i…himmelsk godt!  Blir spennende å teste resten. Små gleder he he, love it!

Walden Farms

17-mai ble veldig spesiell i år. Jenta mi gikk i tog for første gang og hadde på seg en nydelig bunad som er mange år gammel. Denne har min søteste Nina Holum hatt på seg da hun var 7 år. Tusen takk Nina. Evita ble så nydelig! Spesielt! Jeg synes bunad er en flott og tradisjonell drakt. Gleder meg til å skaffe meg en selv snart. Får håpe at hele familien stiller opp med bunad på 17-mai neste år. Time will show.

Det ble en veldig tidlig 17-mai frokost da Evita skulle være på skolen 8:30. Fikk allikevel pyntet og ordnet dagen før. Det er typisk meg det, elsker slike ting! Det var en glede å se to store forventningsfulle øyne som lette etter Lucas, mamma og pappa. Evita var så stolt og så fin! Glede! Det ble middag og mye god mat hjemme hos svigerinnen min senere på dagen. Perfekt avslutning.

17-mai 2013

evita17mai

Lucas17maievita17mai2

18-mai hadde min «bror» fetter Kanwal bursdagsfest. Han ble bare 50 J. Utrolig hyggelig indisk aften med familie og venner. Tror vi var nærmere 100 stk. Det ble mye god mat, dans og jeg holdt tale så klart. Så stolt av alle mine fettere som kom hit i voksen alder og gjør det så bra i dag! Smask og kyss til dem alle! Jeg elsker dere og er så glad for at vi alle er DER for hverandre. Gleder meg allerede til 7.desember for da blir det stor gjenforening i Kristiansand! Må si en ting, ok med party og dans på byen, men ingen slår INDERFESTER! Det tar virkelig av, og spesielt på dansegulvet. Tror jeg ikke har ledd og smilt så godt på lenge. Smiler enda….

Kanwal 50 år

WordPress plugin

Powered by Cincopa Med ia Platform for your website and Cincopa MediaSend for file transfer.
 

Her er noen smakebiter fra photoshoot sent i April. Enjoy!

Photshoot by : Jon Klasbu, April 2013. Produced/created by: Arti Sharm Lopes

Jeg har også fått gleden av å være med på et Photoshoot med en meget dyktig fotograf. Jeg smilte fra øre til øre da jeg så bildene. Nydelig og flott presentasjon av bildene! I min neste bloggpost kommer det mer om dette.. og mannen bak bildene 🙂

Ellers går treningen min veldig bra om dagen. Jeg har mer hvile mellom styrkeøktene og har slått sammen noen muskelgrupper slik at jeg får mer restitusjon. Er godt fornøyd med offseason formen min. Jeg vet nå veldig godt hva kroppen liker og ikke liker, man lærer alltid… Jeg spiser stort sett mye kylling, biff, tunfisk, laks, grønnsaker, søtpoteter, mye bær, chiax, omega3 og passer på å få i meg nok med proteiner og aminosyrer! Har prøvd en del av oppskriftene til Kristine Weber. Jeg er superfornøyd, spesielt med dessert. Jeg elsker desserter! Så godt å kunne lage noe som alle liker og ikke smaker kunstig/rart.

Jeg jobber stadig med å forbedre siden min, kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere savner/ ikke liker. Jeg har lagt til en ny sponsor link/page og ukens bilde på venstre siden av navigatoren. Her kommer det mer etterhver… Siden jeg selv er redaktør for siden tar det tid å sette seg inn i design o.l. «Øvelse gjør mester» J

Ha en fin uke! Love Arti

Arti Sharna Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

4 thoughts on “MAI- masse fri, photoshoot, 17-mai og mer

  1. Herlige bilder Arti. Veldig koselig å se Evita i 17.mai toget, hun var så stolt og glad.
    Hils moren din og si at hun så helt fantastisk ut på bildet fra festen til Kanwal. Dere andre også selvfølgelig. Love u, stor klem og smask <3

    1. Hei snuppis, ja Astrid det var det første Evita fortalte oss. Veldig stolt og glad. Mamma kommer til å bli kjempeglad! Skal si det. Vi ses snart søta. Love you BIGTIME! Stor kos fra meg <3 Hils dine vakre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *