Magisk konkurransesesong med 3 GULL og Team 24fitness – Oslo GrandPrix og LOADED CUP 2014

FacebookTwitterGoogle+Share

Hei alle mine herligste

Det har vært en flott konkurranse sesong for meg i år. 3 GULL, 4 og en 5 plass. Jeg er overlykkelig, stolt og veldig takknemlig!

Sandefjord Open 2014 – Bodyfitness  -163  1.plass
Oslo GrandPrix 2014- Bodyfitness  -163  5.plass
Loaded Cup 2014 – Bodyfitness Master +35  1. plass
Loaded Cup 2014 – Bodyfitness -163  1.plass
Loaded Cup 2014 – Bodyfitness Overall 4 .plass
 

Arti og Tommi Thorvildsen – Loaded Cup 2014Arti og TommiArti Sharma Lopes

Kort om OsloGrand Prix konkurransen før jeg forteller om den fantastiske reisen til Danmark Loaded CUP 2014

Oslo GrandPrix 2014 (lørdag 12.april Oslo Konserthus)

Lørdagen selveste konkurransedagen var jeg oppe kl. 04:00. Lagde meg deilig frokost og følte meg ganske opplagt. Tommi Thorvildsen (Coach) hadde gjort noen små justeringer på oppkarbingsprogrammet for uken så jeg var spent. Formen så bra ut og jeg følte meg klar.

Siri som jobber som frisør/stylist og nå har blitt en super venninne for meg stilte opp kl. 05:00 hjemme hos meg. Hun var min delegat/stylist og solemate for dagen. Tusen takk Siri for at du gjorde dagen min perfekt. Jeg ble utrolig flott på håret og du passet så godt på meg gjennom hele konkurransen. En mer tålmodig, snill, proff og varmt menneske skal man lete lenge etter. Jeg er så glad for at du ble med meg overalt og opptrede proft hele veien! Du vet jo hvor perfeksjonist jeg er he he.

Siri

Det var 14 jenter i Bodyfitness – 163 klassen . En lykkelig Arti kom videre til finalen. Den herligste følelsen var å se min familie sitte i salen og heie meg frem. Barnas ansikter og heiaskrik. Det var glede og jeg ble så rørt. Mine kjære venner og kollega som kom for å heie meg frem. Tusen mange takk for at dere tok dere tid til å se på meg. Jeg er privilegert som har så fantastisk flotte mennesker rundt meg. Dere vet ikke hvor mye dette betyr for meg, mer enn dere aner! Marianne, Anne, Ann Christin og Hege TUSEN TAKK, det blir middag og kos hos meg snart. Jeg hører heiaropene dere enda he he

Lisbeth Karlsen du er unik, selv med mange baller i luften denne dagen tok du deg tid til familien min og fik hilst på alle sammen, det setter jeg stor pris på! Det betyr mye for meg! Ekte og beste jenta er du!

Tommi som igjen var en suveren Coach fra start til slutt. Tusen takk for strålende hjelp, motivasjon, pump, oppvarming, fine tilbakemeldinger og varme ord.

Det ble en 5. plass på meg. En fornøyd og lykkelig Arti koste seg med sushi, vin og barer sammen nærmeste familie resten av dagen. Flott avslutning og opplading til Loaded Cup 2014 Danmark.

Arti Sharma LopesArti og Kine

Loaded Cup 2014- Danmark

Den siste uken før Loaded Cup var tøff. Lite mat og Arti gikk enda mer ned i vekt. Tror jeg aldri har følt meg så lang nede. Følte meg som en «walking dead» og ansiktet var mer markert enn noen gang. Jeg oppdaterte Tommi om min status til tider der jeg følte det var nødvending. Han holdt roen hele veien. Med lite mat og lav energi, påskeforberedelser og hele familien hjemme var en utfordring, men det var fint. Man greier det man må og vil . Det å ha andre ting å og tenke på er godt for kropp og sinn.

Det var veldig godt å ha familie hjemme i påsken denne gang. Alle var hjemme og selv med lite energi fikk jeg energi av å gjøre andre ting enn å tenke på den siste konkurransen. Vi lagde påskeegg, kjøpte inn masse deilig mat og lekte med ungene. Amarildo og jeg fikk også trent sammen, tusen takk elskede for at du hjalp meg gjennom styrketreningen. Så godt å ha deg ved siden av meg. Elsker deg! Jeg snakket med herlige Lisbeth daglig den siste uken. Vi skulle jo reise sammen.

Fredag 18 april

Dagen startet med siste Cardio og havregrøt (noen små justeringer i oppkarbingen ) . Solen strålte og jeg følte meg spent, glad, stresset og lykkelig samtidig. Familien ønsket meg lykke til og det var trist å reise fra dem, men med lykkearmebånd fra mine søteste unger fikk jeg power !

Arti Sharma Lopes

Alt pakket og klart møtte jeg søteste Lisbeth Karlsen og hennes venninne Kristin på Gardermoen.

Lisbeth så slank, pen og avslappet ut. Vi satt og skravlet litt før vi gikk inn i sikkerhetskontrollen. Ble selvfølgelig stoppet fordi vi hadde fryseelementer i matbagen. Jeg ble oppgitt inni meg og tenke på at maten ikke måtte bli ødelagt. Det gikk heldigvis veldig fint, vi fikk noen poser som vi fylte opp med isbiter. Bra start på turen det he he. Vi lo og gjorde vårt beste.

Det ble litt shopping av vin og div på taxfree. Vi måtte jo tross alt handle litt fristelser til etter konkurransen.

Arti og Lisbeth

Vi bodde på Comwell Hotell Sorø. 15 min med bil fra Ringsted Kongressenter der konkurransen skulle være. Hotellet lå flott plassert i grønne omgivelser, et superhyggelig SPA hotell. Ble glad når jeg så 3 frie kaniner leke i gresset. Så idyllisk og flott! Ble glad og fikk roen. Det var enda en perfekt start for oppladning til konkurransen som skulle være på søndag!

Hotell Comwell

Jeg hadde rom alene mens Lisbeth og Kristin delte rom. Vi bodde vegg i vegg. Jeg liker å være for meg selv og finne roen og forberede meg mentalt. Tenke over hva jeg skal gjøre og ikke gjøre. Oppladningen, sminken, fargen, lukt, hår, når, Coach, holde meg borte fra mye prat, holde meg til personer som jeg bryr meg om og omvendt. Ja det blir mange tanker, og godt er det

Det ble en rolig fredag med jenteprat på rommet til Lisbeth og Kristin. Alle var slitne etter en lang tur.

Lørdag 19.april

Solen skinte og vi spiste karbohydrater…hehe. Det ble en nydelig start på dagen med havregrøt, kaffe, kylling og mer. Vi satt lenge ved frokost bordet. Tok bilder, skravlet og beundret det fine hotellet vi bodde på. De produserte sitt eget syltetøy, velværeprodukter, urter og mye mer. Fantastisk! Vi var tidlig ute på Ringsted. Det var mange flotte stand som var satt opp med utrolig mange nye fine og spennende produkter. Vi handlet inn litt vin og MASSE KAKER hehe. Dansk gjærbakst er jo det beste man kan få. Tror jeg gikk litt amok og Lisbeth bare lo. Jeg er altfor glad i kaker

Frokostkakernatrimino Arti og Lisbeth

Vi slappet av utenfor Nutramino Stand der Dj’n spilte groove deilig musikk. Vi smilte og var i supergodt humør. Koste oss med maten vår og ventet på Spraytan og Tommi som skulle sjekke formen min. Han var meget fornøyd og da ble jeg glad

Må nevne at Natrimino standen var en av de beste der synes jeg! Godt gjennomført med utrolig mange gode produkter. Protein og de nye barene smaker himmels godt! Kommer nok til å hamster inn en del av de nye barene fremover. Smaker helt likt som Lyon sjokoladen, om du liker det. NAM! Vi ble sprayet og var fornøyde.

Innveiing

Innveiing startet kl. 15:00. Denne gang hadde jeg valgt å gå i to klasser, bodyfitness – 163 og Masters Woman +35. Det synes jeg helt topp. Trist at det ikke er mulig å gjøre dette i Norge, men hørt at dette kommer på plass til neste år. Kjempebra! Da har man mulighet til å få en «second Chans», dersom man ikke skulle komme videre til en finale.

Det var 9 stk i -163 og 10 i master klassen. Begge klassene oset av topp kvalitet. Nydelige atleter alle sammen. Jeg visste dette kom til å bli en superspennende og tøff klasse for meg. Så jeg lo, smilte og hadde ingen forventninger til plassering. Det eneste jeg visste var at jeg ikke skulle glemme hva jeg hadde sagt til meg selv dagen før «Gjør det du skal gjøre på scenen med stil og vis dommere og andre din utgave av en bodyfitness kropp som jeg er fornøyd med» Positiv innstilling og varme ord fra familie og venner og stenge alle andre tanker ute greide jeg fint. De søteste ansiktene til barna mine og familien som jeg hadde dratt fra- dette var drivkraften. Jeg skulle ha det gøy på scenen, ingenting å tape, smil og hver glad! Jeg ble lett og ledig i tankene og gledet meg enormt til søndag!

Det ble en litt for lang dag på Ringsted, noe som ikke var meningen. Da vi kom hjem ble det avslapping på hotellrommet. Vi koste oss med maten og jeg sov hele 3 timer i strekk. Var slien, tilfredsstilt og søvnig av karbohydrat matinntak. Lørdagskvelden ble den vin og biff i lobbyen på hotellet. Jeg og Lisbeth løste verdensproblemer. Så fint å kunne prate om noe annet. Enda vakrere Lisbeth åpnet seg. Takk for det Lisbeth. Du er RÅ og jeg er utrolig imponert og glad i deg!

vin

Søndag 20. April – Konkurransedagen

Det ble lite men en god søvn. Jeg sover godt etter et glass vin. Startet dagen med å tenne lys som jeg alltid gjør. En rutine jeg har -> for lyset viser jo veien videre …, liker å tenke slik. Lys, rolig musikk og deilig frokost. Tok meg god til perfekt sminke og krøllet håret. Jeg var fornøyd.

Vi var nok de første som ankom Ringsted. 07:40 var vi på plass og fant en perfekt plass godt med lys og tilgang til alle viktige fasiliteter; sprytan, toalett, sminkerom og scene. Vi spiste, skravlet og ladet opp. Jeg var utrolig spent. Formen var bra og Tommi var fornøyd. Jeg er virkelig imponert over Tommis engasjement. Han beholder roen og er veldig flink til å fortelle deg hva du skal gjøre og hva du kan forbedre.

Arti og LisbethArti og Stephanie Arti og Tommi

Han fikk sett på meg under begge klassene. Fordelen med dette var at han fort kunne gi meg tilbakemeldinger på hvordan det så ut fra publikum og hva jeg kunne forbedre. Begge for bedømmingen gikk fint og jeg ble først ropt ut. Det var en lykkefølelse bare det. Det var helt fantastisk gøy å være på scenen. Jeg følte meg fresh, sterk, flott og tilstede under begge for bedømmingene. Smilte som bare det. Ble enda mer motivert av å se herlig publikum, good vibes, smilende Tommi og Lisbeth, og tanken på kos og atter kos når alt var over. Det er moro å vise seg frem når fremmøte er stort og selve Loaded Cup showet godt gjennomtenkt og proft utført.

Masters +35 (Flere bilder er lagt inn i filmen lengere ned på siden)finale2 finale 9 3 2 10 88 11

Gleden var enda større da jeg fort fikk vite at jeg var i finalen i begge klassene. Jeg hadde vunnet allerede da, og nå startet jo alt det morsomme, nemlig t-walk. Jeg tok meg god tid til t-walk og følte jeg fikk blikk kontakt med dommere og publikum. Når publikum roper og det spilles bra musikk kommer Arti smilende inn og flyter i takt med musikken. Det var en fin opplevelse og spesielt når jeg får høre fra mange at jeg har en flott utstråling. Det varmer og jeg blir så glad!

Hjertet banket fort da jeg fort forstod at det var kun to navn som ikke var ropt opp. Det stod mellom meg og Heidi Løvdal. Vi begge stiller for Team 24Fitness. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å få en 2 plass, men da Heidis navn ble ropt opp ble jeg så glad at noen gledstårer trillet frem da Stellan skulle overrekke meg den store pokalen for 1.plassen Masters. Jeg kunne ikke tro det! Det var en ubeskrivelig glede som strømmet gjennom hele kroppen. Jeg tenkte på alle gåturer, lite mat, familien, Lisbeth, kosen etterpå, Tommi som har hjulpet meg, alle fine tilbakemeldinger og på at jeg var best i Master. Lykken ble jo dobbel når jeg vant -163 klassen også. For en en utrolig bra avslutning på vårens konkurranser. JEG VAR OVERLYKKELIG!

Tusen takk til Tommi Thorvildsen som har hatt tålmodighet og troen på meg hele veien. Han har gjort sitt ytterste for at jeg skulle få en flott opplevelse, oppladning og form til konkurransen. Jeg ikke noe å sette fingeren på her! Du er proff og utrolig kunnskapsrik på det du gjør!

Arti og Tommi

Tusen takk Tommi 🙂 Jeg er veldig stolt over å ha vunnet begge klassene i Loaded Cup. Det er en tøff konkurranse med folk fra hele Europa. Det har ikke helt gått opp for meg enda ….

Kvelden ble avsluttet med en deilig biff med verdens beste gjeng fra Team 24Fitness; Tommi, Nina, Stephanie, Heidi, Marthe og meg. Jeg savnet Lisbeth så mye. Hun tok flyet samme dagen hjem. Vi skal ut å kose oss på Hanami i morgen 24.04 og jeg GLEDER MEG ENORMT! Vi skal pynte oss og ha en lang, vill og gal kveld ute i Oslos beste strøk

team 24fitnessHeidi og Arti

Mandag 21.April

Det var herlig å se familien igjen. De hentet meg og jeg hadde kjøpt mange gaver til barna bla for de pengene jeg vant. Kjøpte inn den deiligste champagne og masse god mørk sjokolade. Det ble påskefrokost ute på terrassen og etterlengtet påskelam til middag. Vi satt ute hele dagen samlet og bare koste oss i vårt selskap. For en utrolig flott dag. KOS OG ATTER KOS. Påskeegget jeg fikk fra deg Lisbeth ble raskt spist opp sammen med Evita. Herregud så godt he he.

Amarildo og ArtiArti og Evita Amarildo og Lucasmiddag

Vips var vårens konkurranser over og jeg sitter igjen med 3 GULL en 4 og  5 plass, fått en utrolig god venninne, truffet nye herlige mennesker, lært enda mer om meg selv og mine forbedringspunkter, Tommi og 24fitness. Livet er godt, og jeg ser frem til all e fine eventer som kommer. Når konkurransene er over er det viktig å finne en balanse med kosthold og trening, noe jeg føler jeg håndterer bra. Det er fantastisk å kjenne energien i kroppen og at man er våken, opplagt, sterk og veldig veldig GLAD! LOVING IT!

Memories Loaded cup 2014 OG Oslo GP

Ha en superflott kveld og fortryllende helg!  Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *