Lindmo, konkurranse, Solihøgda og smilende Arti

FacebookTwitterGoogle+Share
Hei,
I helgen var jeg gjest hos Lindmo. Det var en kjempefin opplevelse og Anne Lindmo er en fantastisk flott dame! Hyggelig, sympatisk. våken, engasjert, snill og får alle til å føle seg velkommen. Mamma, pappa, Amarildo, Charlotte og Nina var med meg i salen. Utrolig godt og trygt å ha de rundt meg. Er så utrolig takknemlig for at jeg har så fine folk i mitt liv. Jeg elsker dere! Jeg var spent og nervøs, men etter alle fine og positive tilbakemeldinger skjønner jeg at jeg fikk frem noe bra he he. Det var så mye jeg ønsket å si, men tiden strakk ikke til.
Familien min var så stolte og støttende. Herlige tilbakemeldinger fra  kjente/ukjente er utrolig hyggelig og rørende.
Tusen takk til NRK og herlig oppfølging/service. Jeg ble behandlet som en dronning. Tusen takk Lene Evensen og alle i hennes team! Så hyggelig at dere spurte meg 🙂
Gleder meg til å spise indisk middag sammen deg Unni Askeland på JESSHEM så klart og @casa Lopes. Herlig og sprudlende dame!

Klikk på linken for å se Lindmo webtv -> Lindmo 13.April (Gjest Arti Sharma Lopes og fler)

 Oslo Grand Prix (Bodyfitness konkurranse)
Jeg kom ikke med til finalen og det var nok helt korrekt dømt. Jeg fryktet dette da jeg hadde tatt en kroppsanalyse uken før og lå på ca. 10 i fett%. Sist jeg var med var jeg på 7%,  valgte allikevel å stille. Det var gøy å se og få oppleve nye og gamle atleter! Da forbedømmingen skulle begynne forstod jeg at denne dagen ble kort! Jeg var ikke «deffa» nok! Min dårligste sceneform noen gang, men jeg ble veldig glad for å se at symmetrien og kvaliteten på de ulike partiene jeg har jobbet med har blitt bedre! Nå har jeg erfart dette også, og man lærer så lenge man lever, godt er det!
Gratulerer så mye til alle i Team Performance med sine fantastiske plasseringer og andre! Lykke til Mette og Joachim som skal til EM!
Man må feile litt for å få suksess, det er helt klart. Next competition…to be continued…
Det ble en uforglemmelig middag på Dinner med hele familien den ettermiddagen. Herregud, tror ikke jeg har vært så lykkelig, glad og fri på lenge. Hva mer kan man ønske seg! Jeg er i form, spiser godt, trener når jeg vil, har masse tid til familien, vennen og alle hobbyene mine yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaJ.  Nå blir det masse bra mat og familie/venner gjenforeninger. LYKKE! Smiler og sover veldig godt om dagen..mmmm, loving it!
Solihøgda (Photoshoot med fotograf: Jon Klasbu)
På tirsdag var jeg på Solihøgda på privat photoshoot med den dyktigste fotografen Jon Klasbu! Jon og jeg jobber godt sammen. Han er proff, engasjert og veldig flink! Jeg kan på det varmeste anbefale Jon om du vil ha unike bilder. Jeg har alltid brukt Jon som min fotograf. Dette er en mann som holder det han lover og leverer bilder av superproff kvalitet og litt annerledes.
Jon Klasbu 
Det var en dag jeg gikk på mølla og så på den gamle westernserien: Bonanza, der jeg kom på ideen med å ta bilder med hester. Ler litt av meg selv da he he. Jeg ville ha noe annerledes denne gang. Hester er jo utrolig flotte dyr :-). Kom fort på at min sponsor ( fottterapeut) Ana Rosa Døving har hest. Tusen takk Anna Rosa for at jeg fikk komme til stallen å ta bilder. Gleder meg til å fortelle deg mer når vi treffes snart.
Vi brukte hesten: Uls Myrra (Lille My). Hun er 11 år og en flott svart hest. Nydelig pels, full av muskler, pen, samarbeidsvillig og snill. Lille My har gått fra å være en ganske aggressiv hest til å bli så snill og kosete. Takke være Anne Marie Helgerud (hesteeier) som har tatt godt vare på My i 4 år! Takk for herlig service og tålmodighet med oss Anne Marie .  Jeg tar med meg familien og besøker dere snart. Ungene gleder seg til å stelle, klappe og kose med Lille My! Det ble en utrolig fin og morsom shoot. Jeg og My samarbeidet godt!  BLACK Beauty’s som jeg fikk høre he he:-)
 Arti Sharma Lopes og Lille My 16.April 2013  (Photo: Jon Klasbu)

Det kommer flere bilder fra Photoshoot etter hvert!
Min kjære Marika Lejon har kommet ut med en helt ny fresh nettside som heter BODYMAG.NO -> FOR DEG SOM TRENER TUNGT! Denne siden har alltid freshe nyheter – treningstips, forums, kost, mat,tips, atleter, treningsveiledning, konkurranser og mye mye mer. Utrolig flott og ryddig side, den blir bare bedre og bedre. Dette er en fast nettside jeg besøker hver dag! Stolt av deg Marika! Du får til det du vil!
Var å kjøpte disse complete Cookiene  som jeg bla skal kose meg med i helgen NAM NAM. har smakt alle muscle brownie, men ikke disse.

Tuesday good feeling vibes: Red Hot Chili Peppers: Road Trippin. LOVE IT!!!

I morgen er det fredag og helg jippi! Ha en fortsatt fin kveld og superfin weekend! Love Arti

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Lindmo, konkurranse, Solihøgda og smilende Arti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *