Jeg har fått de beste og fineste sponsor guttene noen kunne tenke seg! TUSEN TAKK, jeg er så taknemmlig og glad!

FacebookTwitterGoogle+Share

Hei alle mine herligste.

Mai er en flott tid der det skjer mye. Mange fridager og sommeren nærmer seg. Der er masse som skal ordnes. Jeg synes det er en fantastisk fin tid vi er inne i nå. Mye kos med venner og familie, noe jeg har savnet mye.

Det har vært noen superfine uker etter Loaded Cup konkurransen som var 20.april.  Jeg storkoser meg og trenings lysten er på topp. Merker at jeg har fått mer kontroll over hva min kropp tåler, liker og har det best med. Jeg holder meg stort sett til ren mat og koser meg i helgene. Maten i ukedagene er stort sett som før (kylling, fisk, karbonadedeig, biff, potet, ris, havre, fett, bær og mer), men mer mat og jeg kontrollerer karbohydratinntaket alt etter hva jeg skal. Det fungerer veldig fint for meg. Lærer noe nytt hele tiden og bra er det!

Sponsorer

Jeg har gleden av å fortelle at har fått to sponsorer. Jeg kunne virkelig ikke ha fått bedre sponsorer enn dette.

Lenny&Larry via Robert Asad

LennyLarry

Arti og RobertArti og Robert

Robert Asad er grossist for mange av produktene Lenny&Larrys produserer. Jeg kom i kontakt med Robert via en felles venn av oss Wasim Rashid. Tusen takk for at du ville sponse meg Robert. Muscle Brownie barene er en av mine favoritt barer! Har alltid kjøpt disse! Som du vet jeg spiser jo opp 3. stk i en fei! Takk for at du tok deg tid til å leve meg så mange barer. Jeg er så takknemlig og føler meg heldig som har en så fin gutt som sponser meg. Ikke bare er du super service innstilt, men også utrolig hyggelig og vinnende vesen jeg gleder meg til å bli mer kjent med. For et smil, fantastisk!

Fordelene med produktene: naturlig fremstilt med mange viktige egenskaper bla gluten-fri, ingen kunstig sukker, og Complete Cookie er 100%! VEGAN 🙂 Alle kan spise disse da den ivaretar viktige faktorer!

Complete cook

Fakta

Which products are Gluten Free?

Lenny & Larry’s is proud to announce that our newest snack, the FIT Protein Brownie, is certified gluten-free. No wheat, no worries! As a company we’re invested in providing healthy snacks that all of our fans can eat.
The Complete Cookie is 100% vegan with no animal products. Our cookies are made with high quality vegan protein and come in six amazing flavors; Chocolate Chip, Double Chocolate, Lemon Poppy Seed, Pumpkin Spice, Oatmeal Raisin and Peanut Butter.
Lenny & Larry’s does NOT and will not ever use artificial sweeteners. Our protein products have ZERO artificial sweeteners. We have some strong opinions on why artificial sweeteners aren’t good for you, and you can read more about that here.
les også mer om de ulike produktene på Lenny&Larrys
MucleBrownies  og Complete Breakfast bar kommer snart i butikker!
mbrownie1 MUSCLEBROWNIES

Jeg kan også fortelle at Robert selv har stilt og erfaring innen Fitness/konkurranser. Gleder meg til tiden fremover! Muscle Brownies og mer kan kjøpes mange steder i dag og da anbefaler jeg at dere tar turen ned til verdens beste Jesper Samson som driver Gymgrossisten Butikk i Oslo

Gymgrossisten Butikk -Oslo – Facebook Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

Jesper og ArtiARTIJESE

Det er ingen hemmelighet at jeg alltid har handlet og likt produktene som Gymgrossisten har. Det er ulike merker og velge mellom og man finner alt man liker på et sted!

Jeg føler meg privilegert å bli sponset av Gymgrossist Butikk i Oslo. Tror jeg var verdens lykkeligst da Jesper sa «vi ønsker å sponse deg da du er en flott representant og at jeg kunne ta alt jeg ville.  Tusen takk Jesper, du aner ikke hvor mye dette betyr for meg. Ikke bare digger jeg dere og din herlige søteste, men dere har alltid ønsker meg velkommen fra dag 1. Får alltid en god følelse når jeg kommer til dere, og jeg går alltid smilende tilbake! Tusen takk Jesper. Kan nesten ikke vente med å prøve ut den nye caseinen og barene jeg fikk. Gleder meg til tiden fremover. Dere er utrolig motiverende, snille og noen fantastiske mennesker. For de av dere som ikke har vært og besøkt de koseligste gutta bør ta turen innom Majorstuen, ligger midt i gryta! Flott beliggenhet men mange andre fine fasiliteter.

Les også dagens Bodymag om Gymgrossisten Butikk – Oslo

Noen produkter jeg hentet i dag, Tusen takk Jesper, tenk at jeg kan komme å hente alt jeg vil. Jeg er så lykkelig og føler meg så heldig!

Produkter fra Gymgrossisten Butikk i OsloGymgrossist

Familie og venner.

Vi har hatt en del familie eventer og det har vært helt herlig! Deilig å leve, le, spise og kose seg! Det er jo en del av livet og ta vare på de du er glad i.

17-mai ble en perfekt dag! Innholdsrik med levering av barna i tog, champagne frokost med bare meg og Amarildo, se på barna i tog, brunsj på Dinner med mine foreldre, se livet i byen og finmat sammen med hel familien hos min svigerinne! Fantastisk!

17-mai, brunsj på DinnerFAM Lopes

Har også fått en del tid med venner jeg ikke har sett på lenge og nye bekjentskaper.

Forleden var jeg å besøkte beste jenta Lisbeth Karlsen i Drammen. Jeg ble positivt overrasket over hvor flott Drammen by har blitt. Trivdes veldig godt faktisk! Vi koste oss med blåskjell, sushi, bobler, vin, drinker og sjokolade. Lisbeth viste meg rundt og var super duper jenta. Jeg har blitt så glad i deg Lisbeth! Gleder meg til du skal komme å besøke oss i Portugal. Tenk vi kommer til å få det helt MAGISK!!!!!!!!!! Jeg har sommerfugler i magen. Det blir så bra! Ser også frem til overnatting hos deg snart. Prate om livet, ..vi har utrolig mye til felles og det vet vi begge 🙂 Love you!

Arti & Lisbeth i Drammen Arti og Lisbeth

Forrige uke ble det skrevet om Lisbeth og meg i treningsfourm : Arti og Lisbeths fitnesshistorie

Helgen

15 års Bryllupsdag – Arti & Amarildo

Lørdag skal vi invitere hele familien til fest 31 stk i forbindelse med vår bryllupsdag som er neste uke. Det blir spennende, gøy og veldig kos! Jeg har planlagt en del og det blir massevis av god mat og denne gang skal jeg lage alt sammen selv! Ikke bestille men ta meg god tid på kjøkkenet! GLEDER MEG! Kan ikke røpe alt sammen. Gjestene vet ikke hva de får he he.

Har kjøpt inn masse gode oster fra Fromageria, for en flott butikk med herlig service! Det blir en fin mai mnd med massevis av kos til familie, venner og kjærlighetspleie! Love it!

Tuesday Good Vibes by Kurt Nilsen – Never EASY!! LOVE IT !!!

Ha en knallfin helg og ta vare på hverandre, som Kurt Nilsen sier…Never Easy..det er helt sant. Stå på og lev dine drømmer. DU FÅR TIL DET DU VIL! LOVE Arti

Photo By: Ivan Andre Abelsen

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *