IRON MAN Magazine Norge i butikkene i m, Konkurranser, Sommeren og livet

FacebookTwitterGoogle+Share
Sommeren er over men solen skinner og vi er inne i en fin høst.
Det har vært en utrolig flott sommer i Portugal og England i år. Med 4 herlige solfylte uker med venner og familie og en uke i London kan man ikke klage. Jeg savner varme, sol, avslapping, strand og fersk fisk. Det er alt for godt å nyte lange fine dager og gjøre akkurat det du vil, men når det er sagt er det fint å komme tilbake til jobb, familie, aktiviteter og daglige rutiner!
Portugal
Vi hadde besøk fra Lisbeth og en kollega av Amarildo (Trond) med hans barn den andre uken av ferien. Det var supert og veldig flott å få besøk av Lisbeth og Trond med barn. Lisbeth kom godt overens med familien vår og tilpasset seg raskt. Med godt humør, god lytter og respekt for eldre ble alle fort veldig glad i denne jenta. Det var godt å ha Lisbeth der og jeg synes det var fint at hun også kunne oppleve en annen side av meg! Det ble strand, familiemiddager, Lisboa, god mat og avslapping. Lisbeth er utrolig flink med barn! Hun ble fort en favoritt  blant 4 unger! Uken gikk alt for fort!
Merker at jeg har blitt mer sensitiv med årene. Kanskje etter at jeg fikk barn! Da Lisbeth reiste hjem til Norge hadde jeg klump i halsen og følte meg tom. Jeg ville gjerne være mer sammen med henne og lære  henne å kjenne bedre. Du har det bra når du føler du ikke trenger å si så mye, men vite at beste jenta er der for deg uansett! Det er LYKKE Selv om vi er veldig ulike på mange områder balanserer vi vårt vennskap på en utrolig flott måte! Noe jeg setter mer og mer pris på hver dag!
Portugal memories

Fitness Konkurranser
I helgen var det Norway Open 2014. Flott stevne med over 270 atleter. Denne gangen var jeg ikke med for å konkurrere selv, men hjelpe Lisbeth Karlsen sitt team Team High Energy og noen andre atleter fra teamet jeg stiller for: Team24 Fitness. Å være delegat for et team med debutanter og de som har konkurrert før krever sitt. Det ble lite søvn og mange timer på både lørdag og søndag. Ingenting å klage på for det var spennende, gøy og slitsomt på en gang! Utrolig gøy å se så mange flotte utøvere og nivået søndag- finaledagen var høy! Hyggelig å se gamle kjente og bli kjent med nye fjes. Det ble to fine plasseringer for Teamet til Lisbeth! Team 24Fitness fikk mange gull og flotte plasseringer! GRATULERER til begge!
Slike konkurranser/eventer gir meg masse energi, vilje og motivasjon for å presentere en enda bedre utgave av meg selv til neste konkurranse… Alltid like spennende og gøy! Det ble en flott tur sammen med BESTE jenta som også fylte år søndag!

Arti og Lisbeth

 Trening
Som sagt, godt å komme tilbake til gode rutiner. Jeg trener meget bra om dagen synes jeg! Har masse energi og føler meg sterk! Med mer mat og gode rutiner kommer resultatene! Dette er motiverende og jeg koser meg på treningen. Det blir trening på SATS nydalen og Storo. Alltid like hyggelig å komme til Storo med masse hyggelige folk og et godt miljø! Nå har jeg jo fått SATS/Elixia avtale så i fremtiden kan jeg velge å vrake litt! Alltid bra med variasjon! Målet er jobbe med hele kroppen så kvaliteten blir bedre og skarpere samt jobbe med mine svakheter. Har du mistet motivasjon, kan man alltids høre på ny musikk som inspirer deg, nye treningsklær, treningpartner og bytte rekkefølgen på hvordan du trener. Legg inn nye øvelser du ikke har gjort før. Det fungerer!
 IRON MAN Magazine NORGE
I går var det lanseringsfest for nytt magasin Iron Man Magazin Norge som min Sponsor (Gymgrossist Butikk Oslo ved Jesper ) er daglig leder for! Det var en flott event med mange hyggelige folk.
Jeg er stolt og glad for at Jesper har fått til dette.  Redaksjonen består av et godt team med erfarende og sterke kandidater.  Magasinet ser proft og godt gjennomtenkt ut. Kvaliteten på bladet/sidene er fine og blanke. Det er mange artikler som tar opp ulike temaer og hele 147 sider. Dette er rått! Det er vel det første magasinet med så mange sider. Synes det er flott at man kan ha noe å kose seg med lenge. Redaksjonen har jobbet godt og hardt for å få dette til! Dette blir spennende å følge med på. Jeg ønsker alle i IRON MAN Magazin lykke til!
IRON MAN Magazine kommer ut for salg i butikkene i morgen torsdag 25.september!  Fin pris og supert innhold! Her finner du bla artikkel om min Coach Tommi Thorvildsen! ENJOY!
Iron Man Magazine Tommi Thorvildsen
IRON MAN Magazine Release Party: Sollihagen (Photo by. Sofie Duvhôk Johansson)Jespter og Arti 10711737_10203044230650084_1588408091_n 10706516_10203044230610083_570840705_n
Favoritter
Kjøpte dette lørdagsgodtet med anbefaling fra min sponsor Ana-Rosa! Nam! Jeg som er alt for glad i søtpoteter, er dette perfekt! Kjøpes på Storo, ny butikk i 4 etg!

Snacks

Velvære
Da er jeg klar for vinter og kulde. Body Rich krem, skrubb og C-vitamin krem fra Germanin De Capuccini er noen fantastiske produkter for kroppen. Disse har jeg alltid brukt og kommer aldri til å slutte med. Cocasa (kokos olje til baking) er også flott for kroppen! Bruk den på kroppen om du sliter med tørr hud. Den er naturlig og dufter cocos. Deilig duft og babymyk hud! Kjøpes så klart fra Gymgrossist Butikk Oslo!

kremer

Forleden var jeg hos min favoritt frisørs salong Studio Alf. Denne gangen var det Nicolina Green som ordnet håret mitt! En vakker ung jente, med bein i nesa, godt humør og veldig snill, flink og effektiv! Jeg gikk smilende ut fra salongen på Frogner. Nicolina har tatt over som daglig leder i en ung alder! Dette sier alt om hvor flink, målrettet og dedikert denne jenta er, også på mange områder! Tusen takk Nicolina!
Min blogg
Jeg har oppdatert en del linker/fjernet en hel del fra min blogg. Kom gjerne med innspill på hva som kan gjøres bedre og tilknytninger til andre sider. Har oppdatert linker til Sponsorer og teamet jeg stiller for (Team 24 Fitness). Jeg koser meg med denne siden når jeg har tid. Mange utfordringer 🙂
Små gleder
Tiden er inne for mange fine eventer. Det er mange som har bursdag i oktober mnd. Arti blir et år eldre og jeg skal feire dette med mine beste venner og privat familie samling. Gleder meg! Min kusine gifter seg om par uker! Elsker indiske bryllupsfester. Pynte seg, spise verdens beste mat og min store fine familie! LOVE IT!
NM 2014 – Norges Mesterskap er på lørdag 4 og 5 oktober. Det blir spennende å følge med på! Lykke til alle atleter som skal stille og spesielt alle i TEAM 24FITNESS og Team High Energy.

Ha en flott uke! Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *