Helgen i Sandefjord og konkurransen Sandefjord Open 2014

FacebookTwitterGoogle+Share

Hei alle mine herligste

Les dagens bodymag 09.04.2014: Arti over til 24fitness – Vant gull igjen i Bodyfitness!

Det har vært en kjempefin helg. Konkurransen i Sandefjord : Sandefjord Open vant jeg i min klasse Bodyfitness – 163. Det var utrolig flott følelse etter hard jobbing og med tanke på hvordan det gikk på min siste konkurranse. En lykkelig Arti.

Arti Sharma Lopes1 DSC_0102 DSC_0157  DSC_7247DSC_7174 DSC_7176 DSC_7178

Jeg tok toget til Sandefjord fredag og bodde på Rica Park Hotell. Kjempeflott og utrolig hyggelig betjening. Rommet mitt var perfekt og det var deilig å kunne slappe av helt alene en hel helg. Roe seg ned og bare konsentrere seg om sitt. Det er slik jeg liker det best. Reisen gikk fint og jeg koste meg på toget. Det tok sin tid å pakke og lage all maten men den holdt seg bra hele veien heldigvis.

Arti og Stephanie

Jeg kom tidlig til innveing fredag. Møtte herlige Stephanie Watson. Jenta var i form og fornøyd. Det var godt å få en skikkelig klem. Vi har mange fine minner sammen fra Sandefjord konkurransen i 2012. Herlig var det! Innveingen gikk fort. De ble en rolig treningsøkt denne kvelden og jeg la meg tidlig, med dårlig søvn. Sommerfugler i magen for jeg tenkte på lørdagen. Da skulle jeg nemlig spise masse mat. Lørdagen tilbrakte jeg stort sett på rommet. Spiste og koste meg rett og slett. Perlet litt, snakket med Lisbeth på tlf, leste og så på to filmer. Gladiator og Last Vegas, he he. Det var veldig fint, for jeg lo godt for meg selv og fikk andre ting å tenke på. Tommi Thorvildsen (coach) kom innom og sjekket formen og alt var tipp topp. En fornøyd Arti sovnet veldig godt etter et måltid med et glass vin. Herlig!

Rica Park Hotell

Søndagen spiste jeg en god forkost og var veldig rolig. Jeg liker å ha god tid. Starter alltid med å tenne et lys og deretter spise, dusje og ordne meg. Søteste jenta Lisbeth Karlsen kom fra Drammen for å heie meg frem. Jeg er har blitt så glad i den jenta! Hun kom med blomster til meg, jeg ble helt varm inni meg fordi hun bryr seg så mye og vet hva jeg setter pris på! Tommi  sjekket formen og jeg fulgte planen han hadde satt opp. Det gikk så fint og Tommi var veldig flink med meg. Proff oppfølging og hjalp meg hele veien. Ble glad inni meg. Det var fint å se Tommi og Lisbeth i salen smile bredt. Det føltes godt og trygt! Tusen takkJ.  Det var en herlig følelse og vinne og Tommi og Lisbeth var så stolte. Jeg selv var i lykkerus.

Arti Sharma LopesD4S_9534.NEF04062014_0255-GjenopprettetD4S_9556.NEF04062014_0277arti

Bildene over er tatt av fantastisk dyktige Helge Jonassen. Jeg liker den mannen! Han er alltid i godt humør og snakker fint om alle. En dyktig superflink fotograf! Tusen mange takk for bildene kjære Helge! Du har fanget noen øyeblikk jeg virkelig får frysninger av! Bildet av meg og Lisbeth stråler varme, kjærlighet, vennskap, lykke, håp, glede og masse mer på en gang. ÅRETS BILDE HELGE! Helge jeg skal booke deg som fotograf for oss i fremtiden. Jeg er meget fornøyd med bildene du tar.  Jeg har fått noen favoritt fotografer må jeg si, Nina Djærff, Jon Klasbu, Ivan Andre Ablelsen og deg. JEG ELSKER BILDET ! Lisbeth dette er helt fantastisk. Du var superflott, hjelpsom og var der for meg hele veien. Det sitter lagt inni meg og jeg har blitt så glad i deg! Tusen takk kjære deg!

Arti og LisbethArti og Tommi

Når konkurransen var ferdig spiste jeg et måltid med kylling og potet og drakk masse vann. Jeg var sulten på mat rett og slett og tok ikke en gang en sjokoladebit he he. Det ble en rask dusj på hotellet før jeg og Lisbeth koste oss med VERDENS BESTE OG DEILIGSTE SUSHI. Det smakte himmelsk godt! Vi skravlet masse og tok toget sammen hjem der vi koste oss med protein barer! For en flott tur. Tusen takk til Team 24fitness Tommi og Lisbeth. Er så glad for jeg har fine folk rundt meg!

Arti og Lisbeth

Les dagens bodymag 09.04.2014: Arti over til 24fitness – Vant gull igjen i Bodyfitness!

Film fra innveieng av. Andreas Adolfsson  iform.no Sandefjord Open
 

Intervju iform.no søndag konkurransedagen av Andreas Adolfsson

Bodyfitness -163 t-walk Treningsforum.no

 

Velvære/Pleie

Var hos Elena-Claudia Glavu og fikk de fineste neglene jeg har hatt på lenge! Utrolig dyktig, nøye, snill, blid og herlig jente! Jeg er så fornøyd! Føler meg elegant, unik, flott, sexy og ny på en gang! Tusen takk Elena :-). Elena jobber i dag på Beauty Inn

By Elena-Claudia Glavu
By Elena-Claudia Glavu

negler2red neglerred1

Lørdag 12.april er det ny og tøff konkurranse på Oslo Konserthus: Oslo Grand Prix 2014. Det blir spennende. Uansett hvordan det måtte gå smiler jeg nå og smiler da :-). Håper vi ses!
Ha en fortryllende dag og uke. Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *