En kommende stjernefotograf!

FacebookTwitterGoogle+Share

Da har jeg gleden av å introdusere Ivan Andrè Abelsen. En dyktig mann som har mange baller i luften. Snill, sprudlende, dyktig, tøff, samarbeidsvillig, godt humør og veldig engasjert.

Jeg ble kjent med Ivan gjennom en catwalk/moteshow vi skulle ha for Beauty inn sommeren 2012. Allerede da forstod jeg at dette var en mann med store drømmer og ambisjoner. En bestemt kar som var klar for å gjennomføre det han ønsket.

Ivan er i dag PT (personlig trener) hos Elixia-Hoff.  Han har masse erfaring med kosthold/diett og hvordan trene mest mulig korrekt i forhold til dine ønsker!  Han kan mye om vektnedgang!

Fotografering er et annet talent denne mannen virkelig håndterer! Ser en stor kommende stjerne her!

Arti Sharma Lopes

Når jeg har brukt fotografer er det Jon Klasbu som har vært rett person for meg.  Han er profffotograf, og jeg har alltid vært strålende fornøyd med samarbeidet og bildene. Det er ikke lett for meg å velge noen andre som gir meg det jeg vil ha av foto/settinger. Kommer alltid til å bruke Jon.

Ivan spurte om vi kunne ta et photoshoot sammen, og jeg tittet litt på siden hans før jeg bestemte meg for å si ja. Han har tatt bilder av bla mennesker i ulike settinger (fitnessutøvere, konkurranser), dyr, gjenstander og m.m. En mann som ser mange vakre vinkler! Ta en titt på siden til Ivan

Arti Sharma Lopes

7- mai ble det photoshot på SATS Nydalen. Tusen takk for lånet Berglind! (senterleder SATS Nydalen). Ivan hadde absolutt massevis av tid til meg og jeg fikk stelt og sminket meg opp som jeg ville uten stressJ. Før vi begynte og fotografere gikk vi kort igjennom hva jeg ønsket og hvordan han skulle innfri mine ønsker best mulig. Det ble en morsom, fin og proff seanse.

Ivan tok mange bilder og jeg kan si at nesten samtlige av dem ble/er KNALLFINE! En veldig fornøyd Arti smilte fra øre til øre da hun så bildene!

Arti Sharma Lopes

Noen av bildene har filter og div fargenyanser i seg, men han har greid å få frem MEG på bildene. Detaljer, fotografering, vinkler, lysbruk og m.m er fantastisk flott! Loving it!

78999

Jeg kan virkelig anbefale deg å prøve Ivan som fotograf, du vil ikke angre! Han gjør sitt beste for å få frem det du ønsker og viser deg bilder underveis slik at du vet hva du kan forvente å få. Er du ikke fornøyd finner han alltid en fin løsning på dette!

Arti Sharma Lopes

Nå kommer jeg  også til å bruke Ivan som fotograf for meg, familie og venner!

Jeg har produsert en video som viser noen av bildene! Enjoy!

Tusen takk for photoshooten Ivan, du fikk frem Arti som hun ønsket! Gleder meg til neste gang!

Ref:

Facebook: Ivan André Abelsen – Personlig trener Facebook: Fotograf Abelsen

Ivan på Instagram

Ha en kjempeflott kveld! Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “En kommende stjernefotograf!

  1. Så masse flotte bilder!! 😀

    Jeg lurer på hvordan smaken var på myofusion peanutbutter cookie dough?? =)
    Har du smakt den i havregrøt og evt. som tykk shake? Blandet med lite vann og på riskaker f.eks.?? :p

    1. Hei Karoline
      Tusen takk for det:-)! Den smaker veldig godt. Litt blanding av vanilje og en liten smak av peanøtt. Jeg har den i havregrøten og uten. Bruker blender og mindre vann slik at den får tykkere konsistens! Litt kanel og friske bær er prikken over i’en! Nei jeg har ikek prøvd den på riskaker. Mer gald i flytende form der. HA EN HERLIG DAG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *