Birthdayparty and 3 days in London- Rakhee & Dinesh Anniversary. LOVE

FacebookTwitterGoogle+Share
Tiden flyr og det er ikke lenge til jul! Det er mye som skjer og helgene fyller seg fort opp med avtaler.
Bursdag
Forrige uke hadde jeg selskap sammen med mine venninner. Det er tredje året jeg har fest og det er alltid like hyggelig. Med et hektisk liv for oss alle synes jeg det er kjempeflott å samles slik! Det ble masse god mat fra Mother India! Tusen takk for nydelig mat og service Samir! Alle koste seg og det smakte utrolig godt! Jeg lagde også 2 av mine favorittkaker NAM! Ost, kjeks og gode sjokolader hører jo med!
Det ble lite søvn, men en veldig fornøyd Arti. Tusen takk for alle de flotte gavene jeg fikk. Blir så glad for at jeg har så fine venninner rundt meg! Dere er unike, og jeg er heldig! Kjempeglad i dere!
Bildefilm fra bursdag med familie og venner

I helgen var vi i London til min herligste kusine som skulle ha forlovelsesfest. Vi var 18 stk som reiste fra Oslo. Min nærmeste familie. Bodde på hotell i Croydon. Vi kom tidlig på fredag. Tok en liten lunsj før vi dro til sør Croydon for å titte litt. Koste oss med god mat og deilig bakst. På kvelden var det familiefest hjemme hos min onkel. Herregud for et fantastisk flott hus. Alle i familien var samlet og det ble en stor familiefest. Det ble en veldig lang og utrolig hyggelig fredagskveld. Vi lo, sang og snakket om gamledager. Digger alle mine fettere, kusiner, tanter og onkler altså. De er bare så utrolig morsomme. Ler og smiler når jeg tenker på dem. Det var så fint å se igjen Rakhee, kusinen min. Hun gledet seg enormt til lørdag og var både spent og litt stresset. Det er jo helt naturlig. Hun har funnet en utrolig snill og omtenksom mann! Kunne virkelig se gleden og spenningen i hennes øyne da hun fortalte ivrig om han.
På lørdag ble det en lang og herlig frokost. Det var ikke mye tid til å utforske mer for vi måtte være ferdig kl. 15.  Alle hadde pyntet seg og var klare/presise he he til den tiden. Det var heller sjåføren som kom til «Indien time», dvs 40 min forsinket. Vi ble fraktet til Four Season hotel i London. Nydelig hotel. Det var utrolig flott pyntet opp der vi skulle være. 100% GJENNOMFØRT OG GODT GJENNOMTENKT! Imponerende bra! Tror onkel har brukt en formue på dette.
Det ble litt champagne før vi hadde indisk seremoni med prest i 1 times. En kjærlighetsseremoni der alle deltok. Rakhee og Dinesh var flotte, stolte og så forelsket! Ble glad inni meg! Fikk gåsehud, for en flott familie og begivenhet!
Rakhee & Dinesh. My lovely cousin, love you!

Rakhee and Dinesh

Arti & Amarildo : Four Seasons in London

Arti Amarildo

Thank you for a magical day Rakhee and Dinesh! We look forward to se you on your wedding. Love !
3 days in London with my lovely funny family. Videophoto: Rakhee & Dinesh and more! ENJOY

I går var det jo Halloween, barna koste seg veldig. Neste år blir det Halloween fest hjemme hos Casa Lopes! Det er på en fredag neste år! Alltid like gøy å kle seg ut! Bare begynne å planlegge nå he he.
Evita og Lucas

Evita og Lucas

 Ha en strålende helg og ta godt vare på dere. Love Arti

Arti Sharma Lopes

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *