Arti gjest hos Lindmo og Oslo Grand Prix fitness konkurranse i helgen 13 (Lindmo) -14 (GP) April

FacebookTwitterGoogle+Share
Nå er det lenge siden sist. Det har vært en hektisk periode og veldig mye å gjøre for min del. Masse nytt, spennende og skremmende på en gang he he. En litt slitsom periode med litt sykdom og ikke i helt i form. Det har absolutt ikke vært lett å komme seg gjennom trening og diett. Ja diett ja he he.
Til helgen skal jeg konkurrere innen Bodyfitness, Oslo Grand Prix – Oslo konserthus (søndag 14.april kl. 09.00) Jeg gleder meg utrolig mye til å stå på stage igjen og se alle flotte nye og gamle konkurrenter. Har sommerfugler i magen allerede. Uansett hvordan det måtte gå er jeg utrolig stolt nok en gang over å ha gått på diett/trening i en ganske tung periode. Mye sykdom, jobb og barn som har blitt større har vært en stor utfordring. Jeg er jo ikke akkurat en av de jentene som gir seg heller, så jeg har tatt meg sammen og fullført det. En dag om gangen …
Jeg er så heldig som har hatt min herlige familie og venner rundt meg som har støttet meg og gitt meg masse motivasjon i tunge/bra perioder. Tusen takk. Elsker deg Amarildo, du har vært helt utrolig fantastisk og forståelsesfull! Takker gud for at jeg har en så fin mann. Tusen takk gutten min, jeg elsker deg utrolig høyt!!! Gleder meg enormt til herlige, lune, romantiske sommerkvelder sammen med DEG snart. Det skal bli fortryllende! Vi må ikke glemme Gøteborg soon..mmmm:-)
Portugal 2012 -Arti og Amarildo Lopes 🙂

 

Tusen takk kjære Nina for at du har hørt på all pratet mitt på mølla og andre kvelder he he. Takk min Sonali, Astrid som har vært så tålmodige med meg og selvfølgelig alle andre mine herligste. Jeg kommer sterke tilbake med en knanonfresh sommerparty hos meg soon! Loving it!
Lørdag 13. april en dag før GP konkurransen skal jeg være gjest hos LINDMO (Anne Lindmo) på NRK1. Det er en stor glede å være gjest der. Tema blir meg, trening, konkurranser og mye mye mer. Få med dere dette lørdag 13.April på NKR1 21:35.

Jeg er så privilegert og har fått lov til å bruke den ny kjedet fra Børre Olsen på TV. Dette er et kjede som han lagde for 5 år siden og som han har produsert igjen, da etterspørsel for dette var enormt! Tusen takk kjære! Jeg er så fornøyd! Takk til Mari for verdens mest elegante og sexye topper fra Wolford. Gleder meg til å bruke disse. Tusen takk Linn (verdensmester, norgersmester og olympiskmester) i negldesign. En så herlig, behagelig og vakker jente skal du lete lenge etter. For en utstråling og personlighet! Superfine, freshe, nye, røffe, tøffe, sexye, elegante og unik design på neglene mine. Happy girl! Dette kalles «lace negler», de er støpt i gele med, blonder og swarowski steiner. Herregud så flott! Tusen takk kjære vakre Ana Rosa som sponser meg; superfresh stell og dekor av negler på føtter. Gleder meg til mer fremover. Stall, middag og mye mer mer. Dere er så utrolig snille! Love it and you! Nå blir jeg fin til TV og konkurransen i helgen! Føler meg fin fra topp til tå ! Velvære og stell er noe jeg virkelig liker 🙂
Børre Oslen kjede

 Negler made by:  (Linn Kristin Himberg-Larsen). Superflotte lace and just for me, loving it!

 Føtter made by: Ana Rosa Døving – Glittrer som diamanter, loving it!

 Wolford sueperfreshe og sexye topper fra: Mari Hypher, tusen takk vakre! Vi ses snart!
Voks og velvære. Tusen takk kjære Shirin som kom hjem til meg. Du er så god, gleder meg til middag soon:-)
På fredag hentet jeg pakke som kom fra UK. Jeg har fått bestilt en eske med QuestBars. Dette er proteinbarer, 4-6g non fiber carbs. Gleder meg til å smake på disse. Mange herlige smaker som, chocolate –peanut butter, lemon-cream-pay, cinnomon role, strawberry cheescace, coconut cashew, vanilla , apple, banan, chocolate brownie og mer..NAM!!!!
Les mer om disse her: www.questproteinbar.com
Gratulerer så mye til alle som har vært med på Loaded Cup og Fredrikstad Open i helgen! Så gøy og se så mage flotte nye og gamle atleter. Gleder meg til å se dere om en uke! 

Monday good feeling vibes: The girl from Ipanema :-). Loving it!!!

Ha en superherlig mandag også håper jeg vi ses snart. Love Arti 

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Arti gjest hos Lindmo og Oslo Grand Prix fitness konkurranse i helgen 13 (Lindmo) -14 (GP) April

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *