2013 is almost over, welcome 2014 – Merry Christmas and Happy New Fantastic YEAR

FacebookTwitterGoogle+Share

Det er snart Jul og vi gleder oss til å tilbringe massevis av tid sammen våre kjære.  Denne desember måneden har gått utrolig fort. Merkelig nok har jeg ikke vært preget av julestresset. Julen kommer uansett og det viktigeste for meg er at barna har det godt og de er lykkelige. Julen handler om barna og ta vare på hverandre. Det skal bli godt å kose seg med avslappende julefrokost sammen med familien. Starte dagen med et glass sprudlende champagne og bare kose seg med ungene foran massevis av tegnefilmer…mmmm.. så herlig!

Jul @Casa Lopes

jelestemmining

Dette året har gått utrolig fort. Mange fine opplevelser har det vært. Lucas har begynt i første klasse,  mange familietreff, ubeskrivelig flott lang sommerferie, nye venner, trent bra gjennom hele året og fått masse ny inspirasjon, godt å ha fri fra konkurranser og bli sterkere. Spist bra og kost meg med mine kjære.

2014

Jobb

Året starter bra, jeg skal inn i ny avdeling. Gleder meg enormt til jobbe med IBM produkter igjen. Da blir Domino og ICC (som er nytt for meg). Det blir spennende med nye kollegaer og utfordringer! Jeg har noen mål som jeg SKAL greie.

Trening

Jeg trener som regel godt og jevnt året rundt. Skal si meg fornøyd med kost og trening, men man kan alltid bli bedre! Det er flere ting jeg skal fokusere ekstra nøye på. Gleder meg til å se resultatet etter en tid. Resultatene kommer, men det tar tid, og jeg har massevis av tidJ. Viktigste er at jeg er fornøyd og føler meg vel. Alle har ulik kropp og definisjon på hva de synes er fint/bra. En sunn kropp som fungerer er det viktigste!

Familie/venner

Mer tid til familie og venner, jeg har vært flink i år, men 2014 skal bli et hakk bedre. Alle er opptatte med sitt, men man må prioritere! Livet er godt når man kan ta en middag med gode venner på en onsdag midt i uken. Det liker jeg! Opplevelser er også noe jeg setter høyt på listen i 2014.

Det beste jeg vet er å overraske og glede andre jeg er veldig glad i. Ta seg tid til det som er viktig for dine venner /familie.  Den gode følelsen du sitter igjen med fordi det kom naturlig fra deg, og hvor glad en person kan bli = LYKKE J.  Små øyeblikk som dette er de jeg husker best! Glede en du er glad i når de minst forventer det, HERLIG!

Noen øyeblikk fra 2013

Det er fjerde året vi har lille julaften hjemme hos oss, med bare vår lille familie. Utrolig fin tradisjon med ungene alene. Vi koser oss med lang god frokost og hygger oss med pinnekjøtt på ettermiddagen. Stig, kommer alltid med pakker denne dagen, så det er alltid dekt på til han selvfølgelig J.  Ungene får åpne pakker denne dagen. Som regel blir det mange pakker til de små på juleaften. Synes det er flott at de har roen rundt seg slik at de vet hva de får fra hvem og kan takke. Søteste Nina skal spise middag sammen med oss i år, så utrolig koselig! Så glad i deg kjære!

 Juleaften feier vi med hele familien, og da er vi MANGE J . Kjempekos!

I romjulen blir det julelunsj, grøt-fest og vennemiddager noe jeg ser veldig frem til! Mye som skjer og mye god mat ..he he.  Det er viktig å kose seg.

Shopping

Melody Modes

I går var jeg hos herlige Iveta og fikk freshe og fine negler. Hun er utrolig flink og så flott personlighet! Tusen takk darling! Jeg er utrolig fornøyd!

Var også innom Melody Modes. Utrolig spennende og unike selskapsklær! Verdens hyggeligste dame. Jeg falt pladask for en rød kjole, som jeg fikk til flott pris. Tusen takk  Tone. Jeg kommer gjerne med mine venninner en dag. Herlig service og sprudlende dame!

kjole

Handlet også inn litt superfood, Cocasa med Chilli var supergod! Love it

biopollensuperfood

COCASA

Shabana og Eckhart kom innom på besøk og det var utrolig hyggelig! Shabana, uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi møtes er du Shabana fra Asperudlia for meg! Husker du hvordan vi lå på hver vår seng og sov….ha ha ha…midt i skoletiden 🙂  Elsker deg!

Arti og Eckhart

ECKHART

SHABNA

Monday Good Feeling Christmas Vibes: Maria Mena – Home for Christmas

Jeg ønsker alle mine kjære venner og familie en riktig GOD JUL OG ET GLITRENDE, FORTRYLLENDE GODT NYTT ÅR! Ta godt vare på de du er glad i og de som ikke har det så godt som du! Tro på deg selv og nyt livet.

Love Arti

Arti Sharma Lopes

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *