White Monday and I’m smiling…

FacebookTwitterGoogle+Share
Ny uke og det snør :-). Får håpe det blir litt kuldegrader slik at snøen kan få lyse opp hverdagen. På fredag er det meldt -9. Time will show…
Helgen har vært fin. På fredag var jeg på Hanami med gode kollegaer. Nydelig mat og stemming. Alle likte maten! Vi dro videre ut til noen barer og nattklubb. Det ble en sen kveld. Litt sliten Arti som var oppe igjen kl. 09.00 på lørdag. Det ble en rask tur til byen og en lang og rolig powerwalk. Resten av dagen gikk til husstell, familie og restitusjon.
Natt til søndag sov jeg som en dronning. Sov til 10:30, det er luksus for en aktiv mor. Så deilig! Ungene har blitt så store nå. De greier seg godt noen timer, før de vil ha ordentlig frokost.
Jeg gikk en rolig powerwalk før frokost.  Det ble også bakside bein senere på dagen. Det var ikke planen, men jeg hadde lyst:-). Full av energi med mye god mat på fredag og superherlig søvn. Det ble en bra bein økt. En fornøyd Arti.
På ettermiddagen hentet vi frem julepyntet. I love it! Øynene til Evita strålte som en sol da hun fikk øye på engelen hun hadde laget for noen år siden. Ble så glad. Klart mor sparer på alt «diamantene» hennes lager. Det er jo det som er det beste! Verdifullt!
Lucas og Evita fikk satt på julestjerne på rommene deres slik at det er klart til søndag. De vet godt at de skal lyse fra da. Lucas ville ikke teste lyset på stjernen. Han mente den ble brukt opp. Så søt!
Elsker vakker julepynt. Får en slags ro og glede i kroppen. Balsam for min sjel! Ingen pynt skal opp enda, bare julelys og adventskrans:-). Rudolf og hans kjære skal få stå ved peisen. Det fikk de lov til. To reinsdyr som alltid er sammen oss.
I dag blir det ryggen som fikk gjennomgå. Tungt, raskt og effektivt.  Noen tunge øvelser og noen med mange reps! Fikk også en positiv feedback, og det er jo alltid motiverende. Så glad jeg blir!
Nå skal jeg slappe av med kveldsmat og boka mi.
Friday, going to Hanami. Golden dress, I LOVE IT!

Monday good feeling vibes: Pleasurekraft Tarantula (orginal mix). Energy for the rest of the week. ENJOY!

Ha en herlig mandag. Love Arti

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “White Monday and I’m smiling…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *