Snøhvit og sol, herlig!

FacebookTwitterGoogle+Share
Snøhvit og sol! Akkurat det jeg håpet på :).  Herlig start på dagen. Blir så gald inni meg. Det var supert å følge Evita til skolen i dag. Fint å gå ute og alle barna var i godt humør. Det beste er å levere ungen sin og se at hun smiler, ler og sier hun elsker deg superhøyt mmm…varmer hjertet!
Ble en konsentrert og effektiv beinøkt i dag.  Ikke «burns some legs» , men som Gabriel G sier «take out the legs» :). SANT! Love it! Have a great weekend Gabriel and enjoy!
Endelig fikk jeg kremen jeg har ventet på, MATIS Response Corps SOS nutri +! Best of the best Body Cream you can get!!! Herlig duft, crème konsistens og høyt fuktighetsinnhold. Royal vil jeg si. Den er dyr, men virkelig verdt det he he. Viktig å ta vare på kroppen og helsen! Du har bare en kropp!

Tusen takk for kremen Ana Rosa. Gleder meg til å pleie meg mer hos deg snart.  En mer sprudlende og god person skal du se lenge etter! Hjertelig takk for super service.
På fredag skal vi få oppleve den nye skøytebanen på Storo. (utenfor Storo senteret/hovedinngangen). Se så utrolig flott den er! Det er åpning førstkommende fredag 30.12 kl. 18:00. Vi gleder oss!

Wednesday good feeling vibes: Minus Blue feat. Emma Saville – Be As One (Klangstein Remix)  LOVING IT!

Ha en kjempefin onsdagskveld! Love Arti

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *