Lørdag og ferie frem til neste år!

FacebookTwitterGoogle+Share
Endelig helg og jeg har ferie frem til neste år! For en fantastisk følelse. Gleder meg til å dra på juleshopping, cafe, treffe venner og tilbringe masse tid sammen med min familie.
Lucas var sliten etter overnattingstur med barnehagen, så det ble tidlig natta for han. Gutten hadde hatt det kjempefint. Laget mat, lavo, sjokolade, kakao, tur, fortellinger og soving på puterommet. En fornøyd og sliten gutt!
Fikk hyggelig besøk fra min herligste Nina i går. Hun hadde tatt med shushi til oss. Vi koste oss i mange timer. Snakket om alt mulig rart, jeg ler enda når jeg tenker på det Nina he he.  Det ble en liten photoshot hjemme hos Nina og meg. Nina er nemlig RÅÅÅÅ på å stikke! Hun har laget utrolig mye fint. Jeg er virkelig imponert av hva hun har greid å lage. Nydelig, tøff og røff design. Hun strikker alt fra luer, puter, skjerf, pledd, genser, vester, hals, tøfler og mye mer. Det ble noen herlige bilder av Lucas og Evita. Tror de koste seg max:-)
Se alt det flotte Nina har laget. Dersom du har lyst å bestille, ta kontakt med Nina Holum Godtfredsen. (Klikk på navnet)
NINA STRIKKE DESIGN
[cincopa AUKAZCbYBr84]

I dag var ungene tidlig oppe og klare for å bake pepperkaker. De lagde alt sammen selv, nesten uten noe hjelp. Trodde de først skulle gå lei. Pepperkakene ble pyntet med masse rosa og hvit melis + ulik pynt. Det ble flott! Vi hørte selvfølgelig på julesanger og det luktet pepperkaker overalt. Deilig! Fantastisk at det snør! Får utrolig god julestemning av det. PERFEKT!

I morgen skal vi ha julegrøt hos oss. Det er 10 års jubileum og jeg gleder meg enormt til å se alle mine herligste igjen! Alltid like koselig. Tiden flyr og det er ikke mange dager igjen til jul. Herlig og roe ned og ta vare på alle du er glad i! Vi lever nå, viktig og nyte tiden.
Saturday Good Feeling Vibes: Wham- Last Christmas! Love it!!!

Nå shushi og peiskos! Ha en fortryllende lørdag og kos deg! Love Arti

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *