I like my routines and something to work with most of the time…

FacebookTwitterGoogle+Share
Tirsdag og det snør og det snør. Får julestemning , men fint om det blir litt minusgrader og sola titter frem, da blir det bra!
Sov ikke like godt i natt. Ble en rask powerwalk etterfulgt av herlig frokost. Tror frokosten er en av de beste måltidene jeg har. Koser meg!
Må prøve å legge meg så tidlig som mulig. Ikke sitte foran pc’n for lenge, bare lese boken min og høre på good vibes.
Har fått kjøpt inn masse gaver til barnas julekalendere. Gleder meg til å ordne med de senere.  Det ble litt leker, sjokolade, nøtter og lapper. På lappene skal det stå ulike aktiviteter vi kan finne på sammen. Alt fra spill, kino, lage mat, gå på kafe, leke, se film. Bare å bruke fantasien her.  Tenkte å kjøpe inn papir og pakke inn alle sammen selv, men fant noen kjempefine poser, klyper, klistermerker og snor på sprell. Tror det blir bra når alt er klart. Siden jeg har knapt med tid og det er mye som skal gjøres denne uken, er dette praktisk, fint og ryddig! Får håpe ungene liker det…
Etter en rask skulderøkt fikk jeg endelig tid til å henge opp alle julelysene på terrassen. Det tok TID, men måtte gjøres i dag.  Det ble utrolig koselig! Kommer med bilder når lysene er tent 1.desember. Koselig!
Barna synes det er skikkelig spennende. De var veldig hjelpsomme og det var så avslappende, null stress og mas. Slik jeg liker det. I morgen blir det å planlegge pysjamasfesten til Lucas på søndag. Torsdag skal søte Evita ha utstilling av alt hun har laget på tegne kurset. Gleder meg. Så stats å gå rundt på Galleriet og se hva barna har laget. Bildene blir innrammet og hengt opp. Så stolt!  Kurset som Evita går på er hos Eva Chirstin Laszka.  Nydelig kunst denne damen produserer. I love it and so does my diamond.
Nonstop fra 05:40 til nå. Tiden flyr, det må jeg virkelig si. Onsdag i m allerede. HERLIG!
Jeg har oppdatert bildegalleriet under siden: Bodyfitness Gallery  det vil komme mer her fremover. Ta en titt og se hva du synes.
Nå skal jeg ta meg et varmt bad og slappe av med boka mi.
Tuesday good feeling vibes: Laura Brainigan – Self Control 🙂 LOVE IT


Ha en avslappende onsdagskveld. Love Arti

FacebookTwitterGoogle+Share

3 thoughts on “I like my routines and something to work with most of the time…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *