Endelig helg, skal ta det rolig. Kanskje litt mer healing…

FacebookTwitterGoogle+Share
Ny deilig fresh start på dagen. Jeg er nesten frisk! Jipppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Føler meg mye bedre i dag, da går det den rette veien. Nydelig solfint og det er fredag. Kan man ønske seg noe mer, herlig!
Det ble en rask powerwalk på mølla. Alltid like hyggelig å komme til SATS Nydalen når Breglind står i resepsjonen. Utrolig vakker og søt dame! Hun får meg alltid i godt humør, og får en til å føle seg perfekt! Det skulle vært flere som henne!
Senere på dagen ble det en rask og effektiv biceps/triceps økt.. Hadde treningsfri i går. Tror jeg hadde veldig godt av det! Føler meg sterk og opplagt!
I kveld blir det «norske talenter» med barna og kos! Gleder meg. Ungene synes det er kjempegøy å se på. Dette er vel den siste rolige helgen før jul. På søndag skal jeg ta med barna hjem til Shabana. En av mine nærmeste venninner. Gleder meg til å se henne. Utrolig lenge siden nå. Shabana server oss økologisk te og kakao.  Hun gleder seg til vi skal komme, det vet jeg. Det gjør vi og Shabååååå 🙂 ! Jeg må ta med noe godt til henne som hun ikke har smakt. Skravle masse om gamle dager og 2012. Se på gamle bilder og tenke tilbake på alt vi har opplevd. Le så vi griner og får vondt i magen. Fantastisk!
Jeg har prøvd fjernhealing. Utrolig avslappende, spennende og fin følelse. Jeg var godt forberedt. Nydusjet, duftelys på rommet, litt te og rolig musikk. Om det hjalp eller ikke er noe vanskelig å tolke. En ting her helt sikkert! Jeg ble rolig, sovnet og fikk en relaxing feeling! Dette likte jeg! Tror jeg kommer til å benytte meg av denne metoden så ofte jeg kan. Dette bare for å  koble ut. Viktig for kropp og sjel!  Tekstmelding fra healeren var oppløftende:-)Mye bra og riktig info. Tusen takk Hilde :-). Dette må gjentas he he
Friday Good Feeling Vibes Morcheeba- Let me see (Big Calm – 1998). Fantastic vibes 🙂
Yes, da skal fredagen og helgen NYTES! Ha en fortryllende weekend og kos deg masse! Love Arti

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *