Bursdag, Advendt og litt siten Arti, men smiler!

FacebookTwitterGoogle+Share
Det har vært noen flotte dager, men mye å gjøre. Jeg har ikke vært helt pigg. En kraftig hoste og ganske sliten. Ikke lett å ta det med ro når det er så mye som skal gjøres i tillegg. Begynte å føle meg litt “uggen” onsdag. Tror det var på sitt verste på fredag og i går. Får håpe det gir seg snart.
På torsdag var vi på juleavslutningen til Evita på tegnekurset hennes. Utrolig hyggelig! Så mye fint Evita har laget. Superstolt mamma som gikk rundt på galleriet og så hva Evita og de andre barna hadde kreert. Det ble servering av julekaker og gløgg.
Evita Kunst

[cincopa AcIA2DbkQ23F]

Fredagen var tøff, en sliten mamma som ikke ville gi seg før alle gavene til ungene var på plass (Julekalender 2012). Ungene ble kjempeglade og vekket meg selvfølgelig 08:00 he he. Kan ikke si nei til smilende og spente ansikter. My lovely diamonds!
Julekalender 2012
 Søndag 2. desember: Lucas 5 år. For en herlig strålende dag. Solen skinte og Lucas var i herlig humør. Jeg måtte ta meg sammen for min herligst. Følte meg litt bedre i dag, men enda litt tung i hodet. Så lenge man har andre ting å tenke på, blir det lite fokus på hvordan en føler seg. Det ble en kjempefin feiring av dagen. Lucas fikk alt han ønsket seg og var kjempefornøyd! Jeg hadde laget sjokoladekake, tegnet opp med LIVERPOOL logo. Det var ikke lett! Måtte jo oppfylle ønske til Lucas he he. Han likte den! Mamma og pappa kom en tur innom, og de hadde kjøpt Barcelona fotball tøy. Gutten var kongefornøyd!
Lucas 5 år 

[cincopa AcPAcBbOQaaI]

Nå skal jeg slappe av etter en uke med masse innhold og opplevelser. I morgen er det en ny uke, og da håper jeg virkelig en  FRESH og opplagt Arti!
Sunday good feeling vibes: Jamie Woon . Shoulda LOVE IT!
 
Ha en fortryllende advent og kos deg! Love Arti

FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Bursdag, Advendt og litt siten Arti, men smiler!

  1. Så fin kunst Evita har laget, så tydelig at hun var stolt på det ene bildet der.
    Herlige bilder av Lucas og den Liverpool kaka var sinnsykt fin.
    Håper du er frisk og rask igjen søta, stor klem <3

    1. Det bildet heger på veggen nå Astrid :-). Hun har laget masse, men har ikke tatt med alt her. Takk for det, det var vanskelig he he. Ja nå begynner formen å komme seg. Endelig. Ha en herlig helg søta mi:-) Love ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *