Børre Olsen smykker i alle Glitter butikker, fest og juleavslutning for min herligste!

FacebookTwitterGoogle+Share
6.desember allerede, ikke lenge til jul nå. Gleder meg utrolig mye. Elsker juletiden. Bare avslapning og kos med nærmeste familie og venner.
Jeg er noe bedre nå, men har litt hoste. Ser frem til å bli «hostefri». Utrolig kaldt ute om dagen, best å kle seg godt nå!
Fikk invitasjon til prelansering av Glitter by SO-B Fest. (Børre Olsen). Han har inngått et samarbeid med alle Glitter butikkene. Så utrolig bra! Kjempestolt og respekt for hva han har greid å oppnå! Herlig Børre! I går var VIP lanseringsfest på Majorstuen – Glitter butikken. Vi fikk gleden av å se på de nye smykkene som kom ut i alle Glitter butikker i dag :-). Nydelige So B smykker. Det ble servert champagne, cupkakes og alle fikk en «goodie bag» hver med masse lekkert og et eget herlig SO B smykke!
Hyggelig å se igjen mange jeg ikke har sett på lenge. Jeg hadde kjøpt en flaske Cava og søtpoteter til Børre. Tror han likte gaven godt he he. Tusen takk for at jeg fikk komme og dele dagen med deg! Nå kan du gå til nærmeste Glitter butikk og få et eget So B smykke. Det er ikke mange av dem! Lykke til kjære Børre!!!
Prelansering av Glitter by SO-B

[cincopa AkFAQAr6hCPZ]

I dag har min herlige diamant hatt juleavslutning på skolen. Er så stolt av Evita! Hun har lært så utrolig mye på kort tid. De var så flinke! Sang sanger og hadde teater. Jeg hadde bakt en sjokoladekake for anledningen. Det ble mat, lek og loddtrekning. Må si julen er ekstra herlig med barn. Det ble en hyggelig aften.
Evita en liten søt bjørn:
Tuesday good feeling vibes – Morcheeba- Blindfold. LOVE IT!!!!!
Ha en fortsatt fin torsdag, i morgen er det helg :-). Arti med et av sine fantastiske Børre smykker. Love Arti
FacebookTwitterGoogle+Share

2 thoughts on “Børre Olsen smykker i alle Glitter butikker, fest og juleavslutning for min herligste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *